VIDEO: Ukrainas studenti atklāti un emocionāli uzrunā Krievijas studentus!

Jaunieši un studenti ir katras valsts jaunā paaudze, kura turpinās savas tautas pastāvēšanu. Ukrainas studenti atklātā un emocionālā vēstījumā vēršas pie Krievijas studentiem, kuru rokās ir Krievijas valsts turpmākais liktenis – tie ir cilvēki, kuru spēkos ar laiku ir mainīt valsts vērtības, politiku un attieksmi pret citām tautām.

“Šobrīd mūsu valstī ir karš. Mūsu valstī mirst jūsu un mūsu karavīri, mirst mierīgie iedzīvotāji. Mēs aicinām jūs pacelt informācijas priekškaru. Pārbaudiet to, ko dzirdat! Apšaubiet to, ko redzat! Cilvēkus šķir “informācijas troksnis” un meli! Esiet gudrāki un tīrāki par politiskajām spēlēm! Domājiet, pārbaudiet, apšaubiet! Jums nav jātic katram mūsu vārdam. Mēs lūdzam tikai vienu – apšaubiet un pārbaudiet!” uzrunā saka studenti.

Viņi arī atgādina, ka pirms gada Ukrainā tika gāzts korupcijas aizēnotais Viktora Janukoviča režīms: “Mediju cenzūra un policijas visatļautība lika studentiem pulcēties mierīgai protesta akcijai. Pēc asiņainas tās izklīdināšanas visā valstī, protestējot akcijām pulcējās miljoniem ukraiņu. Mums bija ļoti bail, gāja bojā daudz cilvēku, taču mēs tikām galā, mēs kļuvām vēl stiprāki. Jūsu valsts vadība to dēvē par asiņainu valsts sagrābšanu, taču tā nav. Tā ir tautas revolūcija par savām tiesībām un brīvību!”

Aptuveni pirms gada visu pasauli uzrunāja (video skatīt ŠEIT) arī kāda meitene, kura centās pastāstīt par notiekošo Ukrainā. Toreiz vēl daudzi tam nespēja noticēt…


Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment