Latviete-seksīgākā diktore ASV!


httpv://www.youtube.com/watch?v=zVFesTPwOJI
httpv://www.youtube.com/watch?v=ASYltVgu7E8

Pasaules skaistākās sievietes bija, ir un būs latvietes!

Latviete-seksigaka-2Latviete-seksigaka-1

Sakot paldies savam apburošajam smaidam un slaidajām kājām, CNN laika ziņu diktore, Indra Pētersone, ir viennozīmīga ASV televīzijas skatītāju mīlule. Viņas parādīšanos ik dienu TV ekrānos ar nepacietību gaida miljoniem amerikāņu!

Latviete-seksigaka-3

Amerikā Indra ir atzīta par 2013. gada seksīgāko laika ziņu moderatori, kā arī viņa ir sertificēts metereologs – ieguvusi bakalaura grādu atmosfēras fizikā. Tā ka – viņa nav vienkārši blondīne, kurai jānolasa laika ziņas un viss. Zināsanas viņai ir palīdzējušas veidot savu karjeru, sākot vietējas nozīmes Teksasas kanālā līdz vadošajam ziņu kanālā CNN. 

Latviete-seksigaka-6
Pēdējā laikā cilvēki sociālajos tīklos arvien vairāk interesējas – kas ir šī skaistā sieviete ar latvisko vārdu un uzvārdu? Vispasaules tīmeklī var atrast daudz rakstus par viņu, taču tie visi ir tikai par viņas profesionālo darbību, jo savu privāto dzīvi viņa rūpīgi noklusē. Viņa izvairās no intervijām, un tikai tik daudz ir atzinusi, ka laika ziņu vadīšana ir viņas darbs un arī hobijs. Kā arī to, ka vēl viens viņas hobijs ir ceļošana. Indra ir dzimusi Kalifornijā, Losandželosā, latviešu emigrantu ģimenē. Viņa lieliski pārvalda arī latviešu valodu. Viņai nav sveša arī savas tautas vēsture un kultūra, latviešu folklora un tautasdziesmas. Indra gan atzīst, ka par diemžēl, Latvijā – savā tēvzemē, nekad nav bijusi.
 Latviete-seksigaka-10
A. Dejs no CNN par Indru saka šādus vārdus: „Viņa klusi ieradās pa rezerves ieeju, sākumā strādāja pie mums uz pusslodzi, un tikai pateicoties savam darbam un profesionalitātei ir sasniegusi to, kas viņa ir tagad – persona, kuru iemīlējuši miljoniem amerikāņu. Viņas karjera pie mums attīstījās tik strauji arī tāpēc, ka viņa tiešām ir lielisks savas nozares speciālists un izcils metereologs. Viņa ir īsts profesionālis, darbaholiķis, kurš lieliski pārzin savu darbu!”
Viens no Indras darba pienākumiem, kas prasa lielu drosmi, ir dzīšanās pēc viesuļvētrām un tornādo. “Tas ir neaprakstāms adrenalīns – būt visa šī epicentrā un apjaust dabas neiedomājamo spēku!” – tā izsakās pati Indra.

Latviete-seksigaka-4 Latviete-seksigaka-7 Latviete-seksigaka-5

 

Leave a Comment