VIDEO: Vai tiešām “zālītē” esošais THC pilnībā iznīcina ļaundabīga audzēja jeb vēža šūnas? (This Is What Happens When Cannabis Is Injected Into Cancer Cells!)

Nesakaitāmi eksperimenti, kas norisinās jau gadiem ilgi, ir pierādījuši, ka kaņepēs (cannabis) jeb tautā sauktajā “zālītē” esošais THC (tetrahydrocannabinol – galvenā “zālītē” atrodamā psihoaktīvā viela) piemīt spēcīga iedarbība cīņā pret vēzi! 1974. gadā un atkārtoti arī 1998.gadā veiktie pētījumi pierādīja, ka THC tiešām efektīvi var palīdzēt vēža slimniekiem.
1998.gadā “Madrid Complutense” veiktie pētījumi apgalvo: “THC var panākt vēža šūnu iznīcināšanu un, atšķirībā no ķīmijterapijas, THC nogalina tikai ļaundabīgā audzēja šūnas, atstājot pārējās cilvēka organismā esošās šūnas pilnīgi neskartas”!
Diemžēl dēļ tā, ka varasiestādes daudzās pasaules valstīs joprojām cīnās pret “zālītes” legalizāciju, daudzi no šiem pētījumiem ir “iesaldēti”. Ir diezgan skumji, ja apzināmies, ka “zālītē” esošais THC iespējams varētu glābt daudzu cilvēku dzīvības visā pasaulē, bet birokrātijas un lobija dēļ šis process tiek ievērojami bremzēts.
Protams, daļēji ir saprotami arī valdību pūliņi nelegalizēt “zālīti”, jo veseliem cilvēkiem šīs vielas pārmērīga lietošana nebūtu ieteicama, bet kāpēc ir jāaizliedz eskperimenti, kuru pozitīva rezultāta gadījumā, iespējams daudziem ar vēzi slimiem cilvēkiem varētu glābt dzīvības?
Zemāk esošajā video, ir parādīts, kas notiek ar vēža šūnām, kad tām pievieno kaņepju eļļu ar tās sastāvā esošo THC!
VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=6OhUtL6T6BE

Leave a Comment