Vai šī taksometra šoferis ir maniaks?


Slavenais NASCAR autosportists Džefs Gordons sadarbībā ar “Pepsi MAX” izjokojis “Jalopnik” autožurnālistu Trevisu Okulski, kurš ir viszināmākais kritiķis un apšaubītājs oriģinālajai “Pepsi MAX” “Test Drive” reklāmai, kurā Gordons izjoko lietoto automobiļu tirgotāju, izvizinot viņu riskanta un pārgalvīgā braukšanas stilā.
Šajā videoklipā par upuri kļuva pats kritiķis un tika izmuļķots līdzīgā manierē, kā oriģinālajā reklāmā. Autosportists Džefs Gordons, tāpat kā pirmajā reklāmā, tika nogrimēts līdz nepazīšanai un ar taksometru piebrauca pie viesnīcas, uz kuru taksometru bija izsaucis viņa kritiķis Okulskis.
Autožurnālists, neko nenojauzdams, iekāpa taksometrā, kad pēkšņi taksometram aizmugurē piebrauca policijas automašīna un pieprasīja apstāties, tomēr par taksistu pārģērbies autosportists nevēlējās padoties un uzsāka bēgšanu. Viņa pasažieris bija pārbijies līdz nāvei un lūdzās viņu izlaist ārā, jo taksometram durvis no iekšpuses pašam atvērt neizdevās. Turklāt viņš ar kāju izspēra starpsienu, kas atdala vadītāju no pasažiera.
Pēc šī brauciena kritiskajam autožurnālistam nācās atvainoties Džefam Gordonam, par to, ka iepriekš bija apšaubījis “Test Drive” video patiesumu. Šoreiz viņš to dabūja izjust uz savas ādas! 😀

httpv://www.youtube.com/watch?v=dRIgmKGDqFM

Leave a Comment