VIDEO: Trillera cienīga policijas pakaļdzīšanās Rēzeknē, kas beidzas ar avāriju!

10. martā Rēzeknē Ceļu policijas ekipāža veica dienesta pienākumus ceļu satiksmes uzraudzībā. Policisti krustojumā pamanīja pretī braucošo automašīnu, kas pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu (fiksētais ātrums bijis 85 km/h). Policisti centās apturēt autovadītāju, taču viņš negrasījās pakļauties likumsargu prasībām.

Policisti uzsāka pakaļdzīšanos, jo VW Golfa vadītājs ar savu braukšanas stilu apdraudēja apkārtējo cilvēku un citu satiksmes dalībnieku drošību. Tā kā šoferis nepakļāvās policistiem, tad viņa apturēšanai tika pielietots dienesta ierocis, veicot brīdinājuma šāvienu gaisā un tad cauršaujot aizmugurējo riepu. Vadītājs netika galā ar automašīnas vadību, nobrauca no ceļa un tika aizturēts.

Izrādās, ka pie stūres brauca 1989. gadā dzimis rēzeknietis. Viņam nav braukšanas tiesību, un jaunais vīrietis atradās 1,88 promiļu reibumā. Par dažāda rakstura noziegumiem viņu meklēja gan Rēzeknes, gan Ludzas policija.

Vīrietim draud administratīvā atbildība, proti, 1200 – 1400 eiro naudas sods, arests 10 diennaktis un tiesību liegums uz 4 gadiem. Savukārt par iepriekš pastrādātajiem noziegumiem – krimināltabildība.

VIDEO:


Leave a Comment