20 padomi, lai VIŅŠ tevis dēļ zaudētu prātu!

Amerikāņu rakstnieces Elena Feina un Šerija Šneidere dod padomus, kā iegūt sapņu vīrieti. Abas sievietes daudzu gadu laikā analizēja laimīgu un veiksmīgu sieviešu dzīvi, kurām netrūkst pielūdzēju, kuras ir veiksmīgi apprecējušās un bauda laimīgu ģimenes dzīvi. Kāda ir šo laimīgo sieviešu veiksmes atslēga?

9780446518130-uk-300

Opra Vinfrija abu sieviešu dižpārdokli „Noteikumi, lai iekarotu savu sapņu vīrieša sirdi” (The Rules: Time Tested Secrets for Capturing the Heart of Mr.Right) nosauca par fenomenu un divreiz uzaicināja Feinu un Šneideri uz savu sarunu šovu. Žurnāls „People” šo grāmatu ierindoja „Jāizlasa!” („Must read”) kategorijā, bet glancētie žurnāli abu sieviešu kopdarbu nosauca par labāko izdevumu, kurā tiek runāts par attiecībām. Runā, ka sekojot šīs grāmatas padomiem Keita Midltone iekaroja prinča Viljama sirdi, bet aktrise Bleika Laivlija savaldzināja Holivudas vecpuisi Raienu Reinoldsu.

Elena Feina un Šerija Šneidere ir gājušas līdzi laikam un savā grāmatā „Jaunie noteikumi” palīdz digitalizētās sabiedrības dāmām palikt noslēpumainām laikmetā, kad netrūkst viegla medījuma. Viņas atklāj šādus tādus knifus kā, izmantojot facebook, skype un rakstot īsziņas tomēr palikt noslēpumainām.

51HTNa7LqaL._SX310_BO1,204,203,200_

Vīriešiem patīk izaicinājumi. Viņi ātri zaudē interesi, ja sieviete ir viegli pieejama. Knifiņš, kā iegūt vīrieša sirdi ir pavisam vienkāršs – būt grūti iekarojamai.

Lūk, 20 padomi, kā iegūt sapņu vīrieša interesi un uzmanību!

1. Esiet sieviete, kas nelīdzinās pārējām! Izskatieties kā sieviete, kas nelīdzinās citām!

2. Neejiet pie vīrieša pirmā! Neuzsāciet sarunu pirmā! Nekad nezvaniet un nerakstiet īsziņas pirmā!

3. Neaiciniet vīrieti uz randiņu ar īsziņas vai sociālo tīklu palīdzību un nekādā citādā veidā!

4. Gaidiet vismaz 4 stundas pēc tam, kad esat saņēmusi pirmo ziņu no vīrieša un vismaz pusstundu pirms atbildiet uz katru nākamo vīrieša ziņu!

5. „Parunāsim/sarakstīsimies vēlāk!” – vienmēr visu beidziet pirmā un nozūdiet no redzesloka!

6. Neatbildiet uz īsziņām un jebkurām citām ziņām pēc pusnakts!

7. Nepieņemiet uzaicinājumu satikties sestdienā, ja tas ir nācis vēlāk par trešdienu. „Īstajām meitenēm” ir piesātināta dzīve. Protams, ka esat saplānojusi savas brīvdienas! Vienkārši pasakiet, ka esat aizņemta!

8. Turieties pa gabalu no vīrieša sociālā tīkla profila!

9. Nenodarbojieties ar tūlītēju ziņu apmaiņu! Pat ja jūsu dzīvē nekas nenotiek, nelieciet to saprast vīrietim, tūliņ atbildot uz viņa ziņu. Viņam ir jāsagaida izdevība, lai ar jums sazinātos. Lai viņš jūs ieinteresētu, vīrietim nāksies pamatīgi nopūlēties. Nelaupiet vīrietim šo iespēju, steigšus atbildot uz viņa īsziņām un stundām pavadot internetā. Atcerieties – jums ir sava dzīve – darbs, mācības, draugi, atpūta, vaļasprieki, cerams, ka randiņi. Papļāpāšanai paliek tikai 10 minūtes, ne vairāk. Ja vīrietim jums ir kas sākams, lai viņš to dara randiņa laikā.

10. Nepavadiet ar vīrieti 24 stundas dienā 7 dienas nedēļā!

11. Ja attiecības uzturat no attāluma – lai viņš pats piedāvā jums skype sarunas vai jūsu apciemošanu.

12. Nerakstiet vīrietim pirmā! Sarakstes laikā nelietojiet smaidiņu ikonas!

13. Nemaksājiet par vakariņām un nekādā citā veidā nepērciet viņa mīlestību!

14. Neiesaistieties pašiznīcinošās attiecībās, piemēram, ar precētu vīrieti. Ja viņš vēlas jūs satikt, sakiet, lai to dara tad, kad būs brīvs vīrietis. Pēc tam nekādas komunikācijas ar viņu. Aizmirstiet šo vīrieti! Viss! Lūdzu, nākamais! Koncentrējieties uz tiem vīriešiem, kas patiešām ir brīvi!

15. Nesatiecieties ar vīrieti, kas vairāk kā vienu reizi ir atcēlis jūsu tikšanos!

16. Nesūtiet vīrietim neko tādu, par ko justos nepatīkami, ka tas ir pie viņa, ja abi izšķirtos!

17. Nepiekrītiet vienas nakts sakariem un bezjēdzīgām attiecībām!

18. Nesteidzieties pārgulēt! „Īstā sieviete” liks vīrietim gaidīt, lai palīdzētu iemīlēties sievietē, viņas dvēselē, personībā un tikai pēc tam miesā. Jo ilgāk novilcināsiet intīmas attiecības, jo ilgāku laiku viņš jūs aplidos, plānos romantiskas tikšanās un sapņos par jums. Vīriešim patīk izaicinājumi, un viņi necienīs neko, ko var iegūt bez grūtībām, it īpaši, ja tas ir saistīts ar seksu.

19. Netiecieties ar vīrieti bez saistībām! Ja jūsu attiecības ilgst vairāk nekā gadu un ir „pareizas” (jūs ļāvāt vīrietim jūs iekarot, tikāties ne biežāk kā 2-3 reizes nedēļā, atteicāties kopā pavadīt atvaļinājumu, nepārvācāties pie viņa), tad panācāt, ka viņš ir jūsos iemīlējies un vēlas precēties. Bet, ja pēc gada viņš vēl aizvien nav gatavs precēties, ir vērts viņam pateikt, ka esat vecmodīga un neesat gatava ar kādu satikties mūžīgi. Ja viņš sāk attaisnoties, tad iesakiet paņemt attiecībās pauzi. Ļaujiet viņam apdomāties un piezvanīt tad, ja ir gatavs saistībām!

20. Nesatiecieties ar vīrieti, kurš jums nedāvina romantiskas dāvanas jūsu dzimšanas dienā, Valentīndienā vai jebkurā citā svarīgā datumā!

Avots: privet.club

Leave a Comment