Viņi nodzīvoja laimīgā laulībā 40 gadus, taču sievai bija kāds noslēpums..

Bils un Krisa Bresnani ir nodzīvojuši laimīgā laulībā vairāk nekā 40 gadus. Par spīti noslēpumam, kas visu šo laiku ir bijis viņu starpā..

Viss sākās 1975. gadā, kad iemīlējies pāris vēlējās izrauties no trokšņainās Ņujorkas uz dažām dienām. Pāris noīrēja mājiņu laukos. Braucot vilcienā, viņi nepacietīgi gaidīja savus īsā atvaļinājuma saldos mirkļus.

1

Sēžot vilciena kupejā, garlaicības māktais Bils uz salvetes uzrakstīja dažus vārdus. Noslēpumaini smaidīdams, viņš pasniedza salveti sievai un gaidīja viņas reakciju. Krisa lasīja: “Tu esi pats labākais, kas ar mani jelkad ir noticis. Es mīlu tevi, mana mīļotā!” Atzīšanās mīlestībā beidzās ar uzzīmētu bezgalības zīmi. Sieviete atbildes vietā klusēja, vien veltot vīrietim maigu skatienu, pilnu mīlestības.

Kopš tā brīža Bils katru dienu rakstīja savai sievai mīlestības vēstules. Un tā 40 gadus pēc kārtas. Reizēm vēstuļu saturs mainījās, taču tās vienmēr beidzās ar bezgalības zīmi.

2

Tikai Bils nezināja vienu lietu: visus šos gadus Krisa glabāja viņa mīlestības vēstules mājas bēniņos. Uz abu 40. kāzu jubileju sieva nolēma vīram atklāt savu mazo noslēpumu. Kādu vakaru viņa lūdza, lai vīrs no bēniņiem nones tur esošās kastes. Kad Bils tās atvēra, viņš nespēja valdīt asaras. Izrādās ka vēstules, kuras varētu dēvēt par abu laimīgās laulības liecieniecēm, vienmēr bija blakus.

3

Krisa glabāja vēstules, sakārtojot tās pa gadiem un datumiem. Rakstīto mīlestības apliecinājumu bija tik daudz, ka to glabāšanai vajadzēja 25 kastes. Bils nespēja tam noticēt.

Visu vakaru gados vecais pāris gremdējās atmiņās. “Šīs vēstules ir mūsu mīlestības dienasgrāmata,” saka Krisa. “Es ņemu jebkuru vēstuli, lasu un tūliņ pat atminos, kas tai dienā notika!”

4

Pāris vēlētos visas vēstules publicēt, lai iedvesmotu jaunos cilvēkus veidot un kopt tikpat spēcīgas attiecības. Bils atzīstas, ka ir tikai viena lieta, kas viņu biedē: “Es baidos, ka tad, kad kļūšu pavisam vecs, es aizmirsīšu sievai katru dienu uzrakstīt vēstuli..”

Brīnišķīgs pāris.. Lūk, viņu laimīgas laulības devīze: “Mīlestība ir kā tilts, kas jāceļ katru dienu .. no abām pusēm!”

Avots: g8ozd.ru

Leave a Comment