VIDEO: Izrādās, ka jaunākos BMW iespējams nozagt 1 minūtē!

Krievijas portāls Ugona.net publicējis video, kurā redzams, kā profesionālis var nozagt pavisam jaunu BMW X6 nieka 1 minūtē! Atliek vien rūpīgi sagatavoties. Auto eksperti arī apgalvo, ka tieši šādā veidā Krievijā tiek nozagti līdz pat 95% jaunie BMW.

  1. Sākumā zem auto paliek portatīvo GPS signāla slāpētāju – bloķējot satelīta izsekošanas sistēmu, ja tāda ir uzstādīta.
  2. Pēc tam zaglis ar vienkāršu elektrisko urbi izņem durvju slēdzeni.
  3. Kad slēdzene izņemta, zaglis ar parastu skrūvgriezi atslēdz BMW durvis.
  4. Brīdī, kad iedarbojas BMW rūpnīcā uzstādītā signalizācija, zaglis zem pāris sekundēs pieslēdzas pie servisa diagnostikas ligzdas un ar iepriekš sagatavotu ierīci, mikroshēmā tiek ierakstīta rūpnīcas signalizācijas un imobilaizera informācija.
  5. Pēc tam šo tikko ieprogrammēto mikroshēmu ievieto universālajā BMW servisa atslēgā un liek automobiļa aizdedzē. Ja “BMW X6” nebūtu nekādas papildu signalizācijas, tad šajā brīdī zaglim izdotos to iedarbināt un aizbraukt.
  6. Bet šim konkrētajam “BMW X6” uzrādās ir papildus signalizācija – tā kā šādas signalizācijas parasti tiek liktas vienā un tajā pašā vietā, zaglis noņem salona apdares paneli, uzreiz piekļūstot signalizācijas vadības blokam un ar parastu saspraužamo adatu atjauno elektrisko ķēdi.

Un tas arī ir viss  – lai nozagtu BMW X6 bija nepieciešama tikai 1 minūte.

Video autori norāda, ka gadījumā, ja automašīnai ir uzstādīta tikai rūpnīcas signalizācija, tad tā īpašniekam tomēr vajadzētu uzstādīt arī papildus drošības sistēmas, ja nevēlas pazaudēt savu auto 1 minūtes laikā. Svarīgi arī, ka papildus signalizācijas vadības bloks ir iebūvēts vietā, kura nav standarta risinājums, kas zināms visiem profesionālajiem autozagļiem.

VIDEO:


Leave a Comment