Cik mīlīgi, bērns mammas vēdērā pūš burbuļus.. taču patiesība ir šokējošāka..

Tamija Gonzalesa no ASV bija 17. grūtniecības nedēļā, kad ārsti atklāja kaut ko neparastu ultrasonogrāfijas izmeklējuma laikā. Izskatījās, ka mazulis mātes vēderā pūš burbuļus. Taču patiesība bija briesmīgāka. Ārsti mātes vēderā atklāja teratomu – audzēju, kas aug no embrija šūnām. Ārsti ieteica pēc iespējas ātrāk veikt operāciju, kamēr mazulis vēl bija vēderā, citādi pastāvēja liela iespēja, ka bērniņš neizdzīvos..

z

Tamija, protams, piekrita, jo nekas viņai nebija svarīgāks par sava vēl nedzimušā bērna dzīvību un veselību. Pēc 2 nedēļām ārsti bija gatavi veikt operāciju, kuru pirms tam nekad nebija veikuši. Visu ķirurģiskās procedūras laiku topošā mamma bija pie samaņas. Viņa vēroja, kā ārsti atgriež viņas vēderu, ieliek tajā speciālu kameru un ar lāzera palīdzību likvidē audzēju. Pēc 5 mēnešiem mazā Leona piedzima pilnīgi vesela!

zz

Tamija ir bezgala pateicīga ārstiem, kas savlaicīgi pamanīja audzēju. Tāpat jaunā māmiņa ir priecīga, ka pārvarēja savas bailes un piekrita operācijai. Šobrīd Leona ir skaista un veselīga meitene. Skatoties uz viņu, pat prātā neienāk, kam viņa gāja cauri vēl pirms savas dzimšanas. Laimīgā mamma stāsta, ka meitai viss ir kārtībā. Pēc operācijas viņai uz augšējās lūpas ir pavisam maza rēta. 

zzz

Avots: g8ozd.ru

Leave a Comment