Rolanda Ūdra depresija, ārstējoties mājās, ir mazinājusies! Abi ar sievu nosvinējuši pirmo kāzu gadadienu..

udris

2015. gada 20. augustā gredzenus mija mūziķis Rolands Ūdris un viņa mīļotā Ilona Balode. Tomēr abu kopīgajā dzīves ceļā notika drausmīga traģēdija. 2016. gada janvārī Rolands tika notriekts. Pēc negadījuma viņš ilgu laiku cīnījās par savu dzīvību.. Kad šī cīņa tika uzvarēta, sākās garš atveseļošanās un rehabilitācijas kurss.

Rolands ilgu laiku ārstējās Siguldā, taču tika pieņemts lēmums, ka viņam, iespējams, labāks atveseļošanās process būs mājās. Tagad saņemtas labas ziņas, ka abi ar sievu nosvinējuši savu pirmo kāzu gadadienu. “Kas Jauns” raksta, ka Rolands, Ilona un Bārts visi kopā devušies uz Rīgas zoodārzu. Ilonai tur ļoti patīkot, un viņa priecājas, ka Bārts tur bija pirmo reizi. Katra reize, kad visi ģimene tiekot ārā no mājām, esot kā mazi svētki.

Ilona stāsta, ka Rolands ir atguvis dzīvesprieku, depresija ir mazinājusies un vispār viņa ir laimīga, ka abiem ir dots kopā sagaidīt savu pirmo kāzu gadadienu.. Rolanda Ūdra sieva saka milzu paldies visiem, kas viņiem kaut kādā veidā ir palīdzējuši un palīdz!

Arī mēs vēlam laimi, svinot pirmo kāzu gadadienu, un novēlam Rolandam atveseļošanos!

Foto no Ilonas Balodes-Ūdres personīgā arhīva

Leave a Comment