VIDEO: Playboy modelei var nākties pavadīt 6 mēnešus cietumā par sporta kluba ģērbtuvē uzņemtu foto..

Playboy modele Dani Matersa (Dani Mathers) atradās sporta zāles ģērbtuvēs, kad pēkšņi ieraudzīja kādu pensionāri.. bez drēbēm. Kundzei neko nenojaušot, jaunā sieviete viņu nofotografēja un foto ielika Snapchat ar komentāru “ja es to nevarēju nepamanīt, tad arī jūs to nevarat nepamanīt”.. Vairāki cilvēki, kas attēlu redzēja, nosodīja Dani par šādu rīcību.

Incidents notika jūlijā.

VIDEO:

Tagad pēc salīdzinoši ilga laika policistiem ir izdevies noskaidrot fotogrāfijā redzamās sievietes personību. Izrādās, ka tā ir 70 gadus veca kundze, kas piekrita, ka pret Dani tiek izvirzīta apsūdzība par privātu fotoattēlu publicēšanu internetā bez personas atļaujas. Kundze vēlas, ka Dani saņem sodu pēc visas likuma bardzības. Jaunā sieviete var tikt sodīta ar 6 mēnešu cietumsodu.

snap

Vēlāk Dani izdzēsa savu ierakstu un publicēju atvainošanos. Taču daudzi uzskatīja, ka viņai ir žēl nevis par to, ko izdarīja, bet par to, ka tika pieķerta.

VIDEO:

https://youtu.be/G8z2KC74n4o

Publicētā fotoattēla un nejaukā komentāra dēļ 29 gadus vecā sieviete tika atlaista no darba radio. Tāpat viņai ir liegta ieeja visās Losandželosas sporta zālēs par “rupjiem pārkāpumiem, fotografējot citus sporta kluba biedrus, kamēr tie mazgājas”. Sporta zāļu noteikumi ir stingri – ģērbtuvēs un dušas telpās ir aizliegts izmantot telefonus, lai fotografētu citus klubu apmeklētājus un vēlāk foto kaut kur publicētu.

Avots: Daily Mail

Leave a Comment