Absurds! Veselības ministrijas ierēdnis, jau pēc 1. darba dienas saņem 30% piemaksu algai par…

Savulaik „oligarhu ielikteņa” slavu ieguvušajam Sergejam Ancupovam, kurš kopš decembra vidus kļuvis par piekto padomnieku Veselības ministrijā, 30% piemaksa viņa 1382 eiro algai „par personisko ieguldījumu un darba kvalitāti” atkārtoti noteikta arī šomēnes, vēsta portāls “Pietiek.com”.

Taču veselības ministra vietas izpildītājs, premjers Māris Kučinskis (ZZS) dažādos veidos mēģina izvairīties no atbildības par šo piemaksu.

Kā jau ziņots, 12. decembrī, īsi pirms došanās dzemdību atvaļinājumā veselības ministre Anda Čakša jaunpieņemtajam „stratēģiskās komunikācijas padomniekam” Ancupovam papildus 1382 eiro algai vēl paklusām noteikusi arī 30% piemaksu„par personisko ieguldījumu un darba kvalitāti”, tā padomnieka mēneša ienākumus pirms nodokļu nomaksas palielinot līdz 1796 eiro mēnesī.

Tas nozīmē – lai gan Ancupovs formāli darbā ministrijā sāka skaitīties tikai 11. decembrī, Čakša jau nākamajā dienā esot pārliecinājusies par viņa darba kvalitāti un vienas dienas laikā veikto personisko ieguldījumu, kā rezultātā tad arī noteikusi ievērojamo piemaksu…

Raksta turpinājums nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment