Apzeltīsies, ja nepalaidīs garām iespēju: Pavēls Globa nosauc tos, kuri varēs klūt bagāti 2022. gadā

Ūdens tīģeris – gaidāmā 2022. gada simbols – ciena tos, kuri izrāda iniciatīvu un aktivitāti, un tāpēc izredzēm uz būtisku finansiālā stāvokļa uzlabošanos nākamgad būs četras zīmes, uzskata padomju un krievu astrologs Pāvels Globa.

Tas nenozīmē, ka pārējā nauda nevar gaidīt, vienkārši šos četrus laimīgos burtiski izvēlas Tīģeris un viņu zvaigžņu kārtis liecina, ka bagātības izredzes būs daudz lielākas nekā pārējiem, uzskata speciālists. .

Auns

Globa ir pārliecināts, ka 2022. gadā cilvēkiem, kas dzimuši zem Auna zīmes, būs interesantas un globālas izredzes. Tuvojas lielas pārmaiņas. Lai nepalaistu garām iespēju tikt pie bagātības, astrologs iesaka Aunam skaidrāk izvirzīt mērķus un strādāt pie to īstenošanas, izvairoties no kavēšanās un kavēšanās darbā. Tad nauda kā upe ieplūdīs kontos un Auna maciņā.

Dvīņi

Dvīņi tiksies ar drosmīgiem izaicinājumiem, taču tas būs tikai viņu rokās. Uzvarot kārtējo reizi, zīmes pārstāvji ar lēcieniem virzīsies pretī finansiālajiem panākumiem. Globa ir pārliecināta, ka Dvīņiem ir iespēja mainīt darbu uz interesantāku un augstāk atalgotu, ienākumi gada pirmajā pusē augs.

Lasi vēl: Cik zirgus tu redzi attēlā? Šis skaitlis var daudz ko par tevi pastāstīt

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment