Ekstrasenss Mehdi Vafa pastāstīja, kā zodiaka zīmju iezīmes ietekmē viņu dzīvi

Zodiaka zīme spēj ne tikai paredzēt cilvēka turpmāko likteni, bet arī atklāt interesantus viņa rakstura faktus. Tātad šova “Ekstrasensu cīņu” uzvarētājs Mehdi Ebrahimi Vafa nosauca dažādu zodiaka apļa zīmju pārstāvju galvenās iezīmes.

Aunam darba spējas palīdz gūt panākumus karjerā un autoritāti kolektīvā.

Vērsis visbiežāk sevi parāda kā sentimentālu un maigu raksturu. Viņu garastāvoklis bieži mainās. Sākumā viņi ir skumji un nevēlas neko darīt, bet pēc sekundes aizraujas ar jaunu ideju un tiecas pēc sava mērķa.

Taupīgie un kārtīgie Dvīņi neprot šķirties no vecām lietām. Biežāk šādi cilvēki nieciņiem piešķir jaunu dzīvi.

Pēc Mehdi vārdiem, elastīgi un spējīgi pielāgoties jebkuriem apstākļiem, Vēži prot pieņemt ātrus un pareizus lēmumus sarežģītās un pat stresa situācijās.

Lauvas bieži aiz mērķtiecības un pat egoisma slēpj smalku un sentimentālu dvēseli.

Jaunavām ir milzīga pacietība.

– Iekšējā koncentrēšanās ir tā, kas atšķir zodiaka zīmi. Un, ja jums šķita, ka Jaunava ir vienaldzīga vai kaut ko nepamana, jūs (visticamāk) maldaties. Negaidiet standarta atbildi. Bet atcerieties, ka jūs nevarat iztikt bez reakcijas. Vēlāk…savā laikā! – atzīmē ekstrasenss.

Viņaprāt, Svari izceļas ar talantu rokdarbos.

– Iespējams, ka daudzi to neapzinās, bet viss, kas tiek darīts ar rokām, ir pakļauts Svariem. Viņu pieeja biznesam un gaumei ir tikai palīdzēt, — sacīja Vafa.

Lasi vēl: Izvēlieties attēlā redzamo ciparu un saņemiet padomu nākotnei

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment