Horoskops 2022. gada janvārim no Vasilisas Volodinas

 2022. gada janvāris gandrīz visām zīmēm būs lielu pārmaiņu laiks. Slavenā astroloģe Vasilisa Volodina izstrādāja prognozi nākamajam mēnesim un noteica galvenās tendences katras zodiaka zīmes dzīvē.

 

Janvārī svarīgi pabeigt visas vecās lietas, jo tad tām galīgi neatliks laika. Pēc tam jūs varat sākt ar jauniem.

 

Līdz mēneša beigām jāparūpējas par savu veselību, savlaicīgi jāsazinās ar speciālistiem. Uzraugiet savu emocionālo stāvokli. Pastāvīgs stress un strīdi ar apkārtējiem vājina mūsu imunitāti.

Vislabvēlīgākās dienas būs 6., 10., 11., 12., 13., 15., 22., 26. janvāris.

Centieties neko neplānot 2., 9., 18., 21., 23., 28. janvārim.

Janvāris ir lielisks laiks visam jaunajam, kā arī tam, lai atbrīvotos no visa vecā. Tas attiecas arī uz personīgo dzīvi. Ja esat viens, varat pārvarēt savas bailes un satikt interesantu cilvēku. Esiet aktīvāks, uzticieties savai sirdij.

Ja jums ir attiecības, ir svarīgi tās saglabāt un stiprināt. Bet, ja attiecības jau sen plosījušas, tu esi tuvāk izjukšanai.

Panākumus karjerā gūst tie, kuri ir aktīvi un entuziastiski darbā. Ja jūs apliecināt sevi kā izcilu speciālistu, jums ir lemts būt labā stāvoklī visu gadu.

Auns

Janvāris tev būs grūts periods. Grūtības jūs gaida gandrīz visās dzīves jomās. Lai īstenotu savas ieceres, nāksies tērēt daudz enerģijas un resursu, taču līdz mēneša beigām saņemsi atlīdzību.

Vērsis

Jau no pirmajām janvāra dienām vari sākt mainīt savu dzīvi. Veiksmi visos jūsu centienos. Jūsu panākumu atslēga ir morāla vēlme mainīties.

Dvīņi

Grūtības darbā jūs sagaida janvāra pirmajās dienās. Jums var būt pārāk daudz uzdevumu, kas jāpaveic ļoti ātri. Neesiet drosmi, jo jūs varat tikt galā ar visām grūtībām.

Vēzis

Šis mēnesis būs mierīgs un stabils. Tomēr jūsu personīgā dzīve var sagādāt jums nepatikšanas un raizes. Fakts ir tāds, ka jūsu ļaundari to visādi traucēs. Centieties nerunāt par personiskām lietām nepazīstamu cilvēku sabiedrībā.

Lauva

Janvāris jums būs diezgan mierīgs un mērens. Jūs atradīsities augstāku spēku aizgādībā, kas pasargās jūs no satricinājumiem.

Lasi vēl: “Dāsna likteņa dāvana”: 3 zodiaka zīmju vēlmes noteikti piepildīsies

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment