Mammītes dēliņš: Top – 5 zodiaka zīmes, kuras diemžēl, nāksies dalīt ar vīramāti

Sāncensība ar vīramāti ir mūžīgs karš. Un, ja liktenis tevi ir saistījis ar kādu no zemāk uzskaitītajām zīmēm, esi modrs, jo nav zināms, kura mīlestība būs stiprāka par zvaigznājiem: mātes vai tavas.

Vēzis

Vēzis ir labs ģimenes cilvēks. Viņam patīk aprīkot savu māju, uzturēt ģimeni pilnu. Nav viesmīlīgs pašsaglabāšanās instinktu dēļ, arī morāli. Vēzis ir romantisks, sapņains un sirdī jauns. Šī īpašība liek viņam pievērsties tikai uzticamiem cilvēkiem. Un kurš var būt vairāk pierādīts par savu māti?

Starp citu, pat ja šī ir sievas māte, viņa joprojām ir māte. Sieviete, kura Vēzim izaudzinājusi ideālu meitu, acīmredzot ir gudrāka un pozitīvāka – par to netiek runāts.

Tava priekšrocība: tu dod savam vīram kaut ko, bez kā viņš nejutīsies kā vīrietis. Maigs atgādinājums par to pārliecinās kaislīgo Vēzi, ka dzīves patiesība ir jūsu pusē. It īpaši, ja šī patiesība vismaz no tālienes ir līdzīga manas mammas uzskatiem par dzīvi.

Zivis

Ne tu, ne kāds cits, izņemot tavu māti, nesapratīsi iekšējo pasauli un nenovērtēs mazas olas pūles emocionālās cīņās ar sarežģītiem cilvēkiem. Ja jūs pats esat Zivis, Vēzis vai Ūdensvīrs, jūs varat iegūt ļoti stipru ģimeni, kas vēlas dzīvot pēc iespējas tuvāk saviem vecākiem, kuru ieskauj liels skaits bērnu.

Citu zodiaka zīmju pārstāvjiem būs jāpēta un jāciena savu Zivju vīru tradīcijas. Jūs varat mēģināt uzspiest dažus noteikumus, taču noteikti norādiet, ka pieaugušajam zēnam ģimenē ir jābūt saviem hartiem.

Tad jau mātei būs paklausīgi jānoliek galva, jo dēls pats tur jūsu ģimeni stingros grožos.

Jaunava

Jaunavas vīrietim nav liegts narcisms. Lai kļūtu par viņa sievu, jums jāiet cauri ugunij, ūdenim, vara caurulēm … un viņa mātei. Jaunava ir lepna, psihiska un kopumā labi noapaļota persona, kurai nav trūkumu. Viņi pieprasīs no jums saskaņā ar sarakstu (katrai jaunavai ir savs saraksts). Skaistums, precizitāte, diennakts apbrīna par viņa personu un milzīga pateicība, ka viņi izvēlējās jūs. Un jums vienkārši jākļūst par viņa mammas draugu. Ja jums nepatīk svēta sieviete, visas jūsu pūles iet bojā. Mājas darbus var iemācīt pat stulbai meitenei, ja mātei patīk, ka viņas vaigos ir bedrītes.

Lasi vēl: Raganu stunda: Vai arī kāpēc 3:00 naktī tiek uzskatīts par visbīstamāko diennakts laiku

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Leave a Comment