Pāvels Globa nosauca zodiaka zīmes, kuru dzīve nejaušības dēļ krasi mainīsies

Slavenais krievu astrologs Pāvels Globa stāstīja par Mēness pāreju Svaru zīmē. Šis periods ir ideāls diplomātisko sarunu un tiesu lietu risināšanai. Tomēr 16. maijā gaidāms Mēness aptumsums.

Jau nedēļas vidū Dvīņiem, Svariem un Ūdensvīriem būs lielisks laiks, lai sasniegtu finansiālu mērķi, jaunas biznesa paziņas un patronāža no ietekmīgiem cilvēkiem. Vēžiem, Skorpioniem un Zivīm vajadzētu būt piesardzīgiem, jo ​​darbā un mājās ir liela iespēja tikt pie maldiem un strīdiem.

16. maijā, ļoti augstu būs jūtams tuvojošais Mēness aptumsums. Globa šajā dienā brīdina no kļūdām, kas nākotnē var sagādāt ne mazums problēmu. Tomēr pašpārliecināti un harizmātiski cilvēki šajā dienā varēs gūt izcilas izredzes gūt panākumus.

Auns, Vēzis, Svari un Mežāzis varēs atvērt jaunu iespēju logu. Tātad viņi var satikt cilvēku, kuru jūs nevarat atteikties iepazīt. Globa iesaka šīm Zodiaka zīmēm neatstāt novārtā jaunus priekšlikumus un rūpīgi tos izpētīt. Un Dvīņi, Jaunava, Strēlnieks un Zivis šajā dienā var saņemt nervu sabrukumu, īpaši, ja viņi brauc ar automašīnu. Pastāv nopietnu negadījumu iespējamība. Globa iesaka izvairīties no Mihaila Efremova vēstures atkārtošanas.

Lasi vēl: Ne visi izdzīvos līdz 2023. gadam: parādījās Vangas prognoze nākamajam gadam

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment