Laiks karmiskajām nodarbībām: kādas izmaiņas sagaida visas zodiaka zīmes nākamajos divos gados

Spēcīgais un smagais Saturns atradīsies Ūdensvīra zvaigznājā, kas nozīmē, ka no piedzīvojumiem nevar izvairīties. Kādi tie būs?

29. prīlī Saturns pārcēlās uz Ūdensvīra zvaigznāju un planēta šajā pozīcijā paliks nākamos divarpus gadus. Astroloģe Marija Sopoļnova  sacīja, ka šīs smagās un spēcīgās planētas ietekmi izjutīs visas zodiaka zīmes bez izņēmuma.

Viņasprāt, šobrīd izmaiņas var būt gan personiskas, gan nebūtiskas, gan globālas, skarot ne tikai atsevišķus cilvēkus, līdz pat jaunu tehnoloģiju parādīšanās brīdim. Iespējams, daudziem nāksies mainīt savus plānus ceļā, lai tie atbilstu aktualizētajām prioritātēm.

Auns

Nākamie divarpus gadi Aunam paies pozitīvā nozīmē. Lielisks laiks sava biznesa atvēršanai, profesionālo iemaņu pilnveidošanai. Lai sasniegtu labākos rezultātus, ir vērts strādāt komandā – spēsi atrast domubiedru komandu.

Tomēr, runājot par attiecībām ģimenē, nāk grūtības. Tāpat vērts pievērst uzmanību veselībai, īpaši rūpēties par savām kājām.

Vērsis

Ir pienācis laiks realizēt profesionālās ieceres un ambīcijas. Ja neesat apmierināts ar savu pašreizējo darbu, amatu, varat droši pateikt priekšniekam par aiziešanu. Jauni pievilcīgi piedāvājumi neliks jums ilgi gaidīt.

Bet jums nevajadzētu sēdēt dīkā, jo šajā gadījumā jūs riskējat palikt bez nekā. Tas pats noteikums būtu jāievēro arī personiskajās attiecībās. Mēģiniet atrast harmoniju, lai dzīvotu harmonijā ar savu partneri.

Dvīņi

Dvīņiem ir pienācis laiks pārdomāt garīgās vērtības un patiesi pārveidot domāšanu. Lai sasniegtu labākos rezultātus visās jomās, neaizmirstiet godīgas spēles noteikumus. Pretējā gadījumā pastāv liels risks iekulties nepatikšanās un skandālos.

Vēži

Vēžiem šis laiks jāvelta savas fiziskās un garīgās veselības stiprināšanai. Ir pienācis laiks pārdomāt mīlestības attiecības. Iespējams, nāksies atvadīties no partnera, jo tavas vēlmes un skatījums uz dzīvi vairs nesakrīt.

Mīlestības krīze bremzēs tavu profesionālo izaugsmi, pastāv risks krist apātijā. Mēģiniet atgūties ar garīgām praksēm, neaizveriet sirdi.

Lauva

Lauvas gaida liktenīgas pārmaiņas personīgajā dzīvē. Tomēr jūs necietīsiet spiedienu no savas otrās pusītes.

Esiet gatavs manipulācijām – kolēģi darbā var mēģināt jūs izmantot saviem mērķiem.

Lasi vēl: Katras zodiaka zīmes dzīve var kardināli mainīt planētu parādi 2022. gada junijā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment