Horoskops 2022. gada jūlijam: Zodiaka zīmes Vēža atdzimšana. Kam zvaigznes sola naudu un laimi personīgajā dzīvē.

Horoskopi 2022. gada jūnijam un jūlijam trim zodiaka zīmēm skaidri norāda, ka viņu liktenis sagaida diezgan krasas pārmaiņas. Piemēram, Vēža zīmes pārstāvji jūnijā, tāpat kā Fēniksa putns, sāk atdzīvoties. Kam vēl zvaigznes sola ne tikai lielu naudu un iespaidīgus panākumus, bet arī laimi personīgajā dzīvē.

VĒZIS, 21. jūnijs Saule pāriet tavā zīmē. Merkura trigons ar Plutonu no 26. maija līdz 16. jūnijam nes zīmes pārstāvjiem, līdzīgi kā Fēniksa putnam, iespēju atdzimt. Saules savienojums ar Melno Mēnesi Vēzī 30. jūnijā visu noliek savās vietās nākamajam jūlija mēnesim.

Ir laba iespēja realizēt daudz ko no tā, ko plānojām, par ko pēdējā laikā sapņojām. Izredzes realizēt to, kas bija iecerēts daudziem zīmes pārstāvjiem, kļūst diezgan reālas. Un interesanti, ka viss var notikt ātri un negaidīti. Līdz jūnija vidum Vēžiem izdodas visus spēkus novirzīt, lai parādītos zīmīgi mirkļi, norādot, ka šovasar būs iespējams kļūt bagātam. Nekas nenovērsīs jūsu uzmanību, un neviens nenovērsīs jūsu uzmanību, un tāpēc izredzes gūt panākumus visās jūsu izpausmēs būs ļoti augstas.

Nedrīkst vienkārši pārvērtēt pašcieņu un reizēm tomēr neatteikt piedāvāto palīdzību. Labāk, ja šajā laika periodā būs tikai paši tuvākie un mīļākie cilvēki, kuri patiešām vēlas labu, bez jebkādas, tā teikt, komēdijas. Viņu atbalsts viņiem nebūs veltīgs. Tās var būt arī netieši, bet tomēr astroloģisku notikumu ietekmētas. Pēkšņas izmaiņas Vēžu likteņos zināmā mērā ietekmēs tos, kas viņiem ir tuvu un tuvu.

Marsa un Jupitera savienojums Aunā no 24.maija līdz 9.jūnijam skars LAUVAS zodiaka zīmes pārstāvjus. Viņi kļūst neparasti aktīvi un iegūst jaunu dzīves statusu no vasaras otrās puses. Lai arī Lauvas vienmēr ir aktīvas un sabiedriskas, tagad viņas pašas ir pārsteigtas par tik jaunu spēka un enerģijas pieplūdumu.

Visu jūniju un jūliju viņi sagaida krasas pārmaiņas gandrīz visās dzīves jomās. Bet galvenais, lai zvaigznes par to zina, un galu galā viņām viss izdosies ļoti labi.

Vienīgais loms vēl gaida dažus zīmes pārstāvjus. Tāpēc vienmēr jābūt modram, modram. Visums “uzmetīs” vairākus finanšu uzdevumus, kas jāatrisina pēc iespējas ātrāk. Līdz jūlija beigām būs jāatdod viss simts procentiem.

Visa iznākums ir atkarīgs ne tikai no pašām Lauvām un no astroloģiskajām parādībām. Noteikti esiet pieklājīgs, godīgs un sabiedrisks. Šajā gadījumā būs iespējams, tāpat kā Vēžiem, atdzimt. Tas ir iespējams, pareizāk sakot, kaut kas ir jālabo viņu attiecībās ar radiem un draugiem. Ir nepieciešams burtiski novērst visas neatbilstības un pārpratumus.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes, kuru dzīve dramatiski mainīsies 2022. gada jūlijā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Leave a Comment