Īsts Latvijas brīnums! Puisītis iekrita upē, un viņam uz divām stundām apstājas sirds, taču ārstiem…

Tā bija Zaļā ceturtdiena. Tēvs turpat mājās strādājis, mamma pusdienas gatavoja. Un radās pārpratums – uz mirkli neviens nepieskatīja mazāko dēliņu. Kad attapušies, bijis skaidrs, ka bērns devies uz bīstamāko apkārtnes vietu – upi, kur arī pavērās asinsstindzinošs skats, raksta portāls skaties.lv.

 

Tas ir stāsts par kāda bērna neticamā izglābšanās, ko ģimene un ārsti dēvē par brīnumu. Vēl pirms šogad tika atklāta peldēšanās sezona, pusotru gadu vecs puika iekrita piemājas upē un noslīka. Viņa sirdsdarbība un elpošana bija apstājusies divas stundas. Tomēr mediķiem viņu izdevās atdzīvināt, un šobrīd zēns ir atstājis slimnīcas sienas un sveiks un vesels devies mājās, kas vēl brīnumaināk, – nelaime nav atstājusi nekādas sekas viņa veselībai.

Mazais Raivo tētim uz rokām un visa ģimene dodas uz upmalu. Tas bija smags notikums, bet aizmirst to vecāki nevēlas. Jo uzskata, ka piedzīvots kas pārdabisks.Tā bija Zaļā ceturtdiena. Tēvs turpat mājās strādājis, mamma pusdienas gatavoja. Un radās pārpratums – uz mirkli neviens nepieskatīja mazāko dēliņu. Kad attapušies, bijis skaidrs, ka bērns devies uz bīstamāko apkārtnes vietu – upi, kur arī pavērās asinsstindzinošs skats.“Re, kur ir tā upīte, un reāli es viņu atradu tur tajā pudurī tur lejā. Kad tu ieraugi dēliņu ar seju uz leju, mirušu, ūdenī noslīkušu, biju šokā, izrāvu ārā, bija grūti pieejama vieta,” tās dienas notikumus atceras tēvs.

Lasi arī: Pusaudze nomirst pēc tam, kad atrakciju parkā salūzt karuselis

Turpat pusstundu, līdz ieradās mediķi, vecāki paši veica zēna atdzīvināšanu. “Likās tūlīt būs, būs aizrijies, un viss būs, zinām, ka brauc ekipāža.”

Šķir otru lapu, lai redzētu VIDEO

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment