10 zīmes, ka Visums sūta jums zīmes

 

6. Domas un iztēles spēks

Jūs bieži domājat par kādu vai kaut ko un nejauši pamanāt grāmatu vai tekstu, kas jums atgādina par šo personu vai lietu. Vai pēkšņi sāk skanēt dziesma ar viņa vārdu vai nosaukumu.

Ja jūs domājāt par cilvēku, viņš var jums piezvanīt.

Varbūt jūs domājāt par savu mīļoto un dzirdējāt, ka kāds pa logu sauc viņu vārdā.

Un gadās, ka cilvēks domā par konkrētu vietu un pēkšņi, ieslēdzot televizoru, ierauga šo vietu.

Laba prakse šajā gadījumā ir visu pierakstīt piezīmju grāmatiņā. Ja pamanāt, ka Visums mēģina ar jums runāt šādā veidā, tad pierakstiet laiku un datumu, kad saņēmāt šo zīmi.

7. Pēkšņa saslimšana

Pēkšņi jūs jūtaties slikti, bez iepriekšējiem notikumiem un nevarat tam atrast loģisku izskaidrojumu. Visticamāk, Visums mēģina jūs brīdināt par iespējamu negatīvismu un nepatikšanām. Iespējams, šādā veidā Visums mēģina jūs brīdināt, ka nesatiekat sliktu cilvēku.

Kā vienu no iespējām jūs strādājat pie kaut kā tāda, kas nav domāts jums. Jūs jūtaties tukšs, slims, tukšs iekšā. Šajā gadījumā ir vērts analizēt nesenos notikumus un pārskatīt dzīves prioritātes.

8. Negativitāte no apkārtējiem

Jūs sākāt bieži dzirdēt jums adresētus negatīvus paziņojumus.

Tas bieži notiek, kad Visums mēģina parādīt konkrētā cilvēka patieso seju, atklājot viņa attieksmi pret jums. Otrs iemesls ir brīdinājums, ka jūs varat nokļūt nepatikšanās vai nepatikšanās.

Jāpievērš uzmanība, no kā tieši šie vārdi nāk, kurā brīdī. Tas palīdzēs jums iegūt priekšstatu par gaidāmajiem notikumiem.

9. Dusmu un trauksmes uzliesmojumi

Tas ir tieši saistīts ar intuīciju. Kad jūtat neizskaidrojamu trauksmi, jums jāapstājas un jāsaprot, kas ir nepareizi. Sajūti šo brīdi. Intuitīvā līmenī jūs jūtat briesmas, bet jums ir jāsaprot, no kā tās nāk.

10. Pazaudēt kaut ko svarīgu

Jūs domājāt par cilvēku un pēkšņi kaut ko salauzāt?

Tas var notikt, ja neievērojat kaut ko svarīgu.

Kad pamanāt, ka esat kaut ko pazaudējis un nevarat to atrast, atcerieties, par ko vai par ko domājāt īsi pirms šī brīža.

 Lasi vēl: Laimes zīme: šie četri zodiaka pārstāvji tiek uzskatīti par veiksmes bagātiem

Leave a Comment