16 gadus veca meitene nomira pludmalē. To, kas viņu nogalināja, var atrast teju jebkurā pārtikas veikalā..

Vasarā Lanna Hamana (Lanna Hamann) kopā ar draugiem brīvdienās devās uz Meksiku atpūsties. Laimīgie un ar dzīvi apmierinātie jaunieši nenojauta, cik traģiski beigsies viņu brīvdienas..

1

Todien neviens nenojauta par tuvojošos nelaimi – Lanna sauļojās siltajās pludmales smiltīs.. Pēkšņi meitenei kļuva ļoti slikti. Tika izsaukti mediķi, kuri apstiprināja, ka meitene piedzīvojusi sirdslēkmi, taču viņu spēkos nebija jaunietei palīdzēt.. Tās dienas vakarā Lanna slimnīcā nomira.

Viņas ģimene, draugi un pat medicīnas personāls nespēja atgūties no šoka: Lannai bija tikai 16 gadi, viņa nodarbojās ar sportu un nekad nesūdzējās par veselību.

2

Drīz vien pēc meitas mistiskās nāves viņas māte Krisa Hamanā nāca klajā ar publisku paziņojumu. Viņai bija aizdomas, ka meitas nāvē vainojams daudziem tik pazīstamais dzēriens, kuru var iegādāties teju katrā pārtikas veikalā. Mamma atminējās, ka savā nāves dienā Lanna neiedzēra ne vienu malku ūdens – viņa slāpes remdēja tikai ar enerģijas dzērienu “Red Bull”.

Lanna ļoti bieži lietoja enerģijas dzērienus. Draugi pat pieļāva domu, ka viņai no tiem ir izveidojusies atkarība.

3

Kardioligs Džeks Volfsons apstiprināja sēru sagrautās mātes aizdomas. Kofeīns un cukurs, uz kuriem lielākoties balstīta enerģijas dzērienu iedarbība, var būt kaitīgi cilvēka sirdsdarbībai. “Tas ir apstiprināts ar medicīnisku testu palīdzību – enerģijas dzērieni var būt kaitīgi veselībai. Tie var izraisīt sirdsdarbības traucējumus un ietekmēt asinsspiedienu,” paziņoja ārsts.

4

Mirušās meitenes vecāki negrasās pieprasīt miljonos mērāmu kompensāciju no enerģijas dzērienu ražotāja par Lannas nāvi, taču viņi cer, ka daloties ar šo stāstu, viņi spēs palīdzēt citiem enerģijas dzērienu cienītājiem un varbūt pat izglābt kāda dzīvību..

Avots: g8ozd.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment