2 dienas šis bišu bars apsēda sievietes auto. Atverot bagāžas nodalījumu, viņa atrada iemeslu..

Kerola Hovarta no Lielbritānijas novietoja savu automašīnu stāvvietā, lai dotos iepirkties. Kad viņa atgriezās, tad nespēja noticēt savām acīm – sievietes mašīnu bija apsēdis bars bišu.

bite

Toms Moses vēroja notiekošo: “Neaizmirstams skats! Es braucu garām un pamanīju brūnu traipu uz automašīnas,” stāstīja aculiecinieks. “Cilvēki apstājās tikai tāpēc, lai redzēto nofotografētu!”

bite1

“Es baidījos tikai par vienu lietu,” turpināja aculiecinieks. “Automašīna stāvēja pretī bāram. Kāds piedzēries klients varēja iznākt ārā un iemest bitēm, kuras sadusmotos un kungu sadzeltu, kurš vēlāk nonāktu slimnīcā.” Tāpēc Toms izsauca biteniekus, lai tie tiek galā ar radušos situāciju un savāc bites.

bite2

Tomēr bišu klans nebija gatavs padoties. “Nākamajā dienā bars sekoja manai automašīnai līdz pat mājām,” sacīja Kerola. Automašīnas saimniecei atkārtoti nācās izsaukt biteniekus.

bite3

“Izrādās, ka viņu vadoni – bišu karalieni bija pievilinājis kāds saldums, kas atradās sievietes automašīnā. Bite ielidojusi pēc garduma, taču nav tikusi ārā no automašīnas,” skaidroja Rodžers Bērns, bitenieks. “Tāpēc pārējais bišu bars (aptuveni 2000 bišu) sekoja savai vadonei.”

bite4

“Bites vienmēr seko savai vadonei. Tas ir normāli,” turpināja Rodžers. “Tomēr šīs bites rīkojās neticami – viņas nepadevās un 2 dienu laikā centās savu vadoni atbrīvot. Apbrīnojami!”

Avots: g8ozd.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment