2022. gada “miljonāra aspekts” ienesīs dzīvi mainošas izmaiņas 5 zodiaka zīmēm – viņus gaida veiksme un panākumi

Piecām zodiaka zīmēm 2022. gads gatavo dzīvi mainošas pārmaiņas. Aspekts starp bagātības un laimes planētām Plutonu un Jupiteru astroloģijā tiek saukts par “miljonāra aspektu”.

Viņš atnesīs zodiaka apļa pārstāvjus, papildus pārmaiņām personīgajā dzīvē, veiksmi, naudu un panākumus. Finansiālā labklājība ne tikai Tīģera gadā, bet arī turpmāk būs atkarīga no tā, cik spēcīga būs “nākotnes mezgla” ietekme.

Šāds astroloģisks notikums notiek reizi 20 gados. Tātad ir iespēja sagrābt veiksmi aiz astes un turēt to vairāk nekā vienu gadu.

 

VĒRSIS

Šajā zīmē aptumsumi būs visu 2022. gadu. Tie zodiaka pārstāvji, kuri maijā nesaņēma labus likteņa piedāvājumiem, tos noteikti saņems novembrī.

Tam vajadzētu izveidot tā saukto “nākotnes mezglu”, kas ir cieši saistīts ar karmu, kas, savukārt, radīs visus apstākļus, lai Vērsis uz daudziem gadiem kļūtu par veiksmīgiem, laimīgiem un bagātiem cilvēkiem. Kā nekad agrāk šādas iespējas kļūs reālas.

Lasi arī: TV personība Lelde Ceriņa paziņojusi, ka viņai tuvākā laikā būs operācija

Zvaigznes skaidri norāda uz vienu nosacījumu. Vērsim katru reizi obligāti jāatklāj savs potenciāls līdz galam. Ir vērts mēģināt reklamēt sevi visos virzienos, kur vien iespējams. Tā vai citādi Tīģera gada notikumi dod visas iespējas straujai, vienkārši fenomenālai izaugsmei. Liktenīgas pārmaiņas pirms rudens vidus var sākties jebkurā brīdī.

 

LAUVA

Zodiaka pārstāvji saņēma arī milzīgu varbūtību, ka 2022. gadā viņiem izdosies kļūt par diezgan lielas naudas summas īpašniekiem.

Pavasarī vajadzēja parādīties kādam finansiālam veiksmei. Šajā gadījumā Miljonāra aspekts jau ir sācis savu darbību, tomēr īpaši izteikti tas būs jūtams gada otrajā pusē. Citi Lauvas panākumi naudas lietās ilgi negaidīs. Tāpat kā ar Vērsi, visam jāsākas pirms šī gada novembra.

Lasi arī: Neprātīga kaislību svelme: 3 zodiaka zīmes tuvāko 4 dienu laikā tiks ievilktas kārstā mīlestības virpulī

Šajā laika posmā kādam vajadzētu saņemt mantojumu vai kļūt bagātam pēc veiksmīgas laulības. “Miljonāra aspekts” ir saistīts arī ar valsts sektoru. Komercdarbībai gada otrajā pusē vajadzētu būt patīkamiem pārsteigumiem.

Galvenais ir prast noturēties uz veiksmes viļņa un steigā nelauzt malku. Vēl viena lieta. Vasaras pēdējos mēnešos jums jābūt ārkārtīgi uzmanīgam pret ienākošajiem priekšlikumiem. Pat ja ļoti ienesīgu biznesu piedāvā nepārbaudīti cilvēki, visticamāk, ir vērts no tā atteikties. Zaudētā peļņa var būt daudz labāka nekā reālie naudas zaudējumi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment