2023. gadā Tamāra Globa dalās ar Truša gadu. Viņa sola, ka tas būs patiesības gads

 

Svari

Gads prasa uzmanību ģimenei. Pirmais pusgads ir veiksmes laiks sadarbībā ar partneriem. Parādīsies veselības problēmas, tās jārisina nekavējoties.

Otrajā pusgadā uzkrātais veselības, autoritātes, darba ziņā – tas viss nesīs atdevi. Sekos lielas pārmaiņas, kurās galvenā loma būs garīgumam.

Pēkšņi nāks nauda. Tā paies gandrīz viss gads, šis periods ilgs līdz 2024. gadam. Mums ir jāaizsargā bērni, partneri, ģimene, finanses un īpašums.

Darbs kļūs stingrāks un skarbāks, daudzi cilvēki aizies, parādīsies jauni partneri. Periods, ko nesīs 2023. gads, Svaru dzīvē vēl nav bijis.

 

Skorpions

Varbūt grūtniecība, dzemdības, ģimenes papildināšana. Ziema un pavasaris iepriecinās, un aprīlī darbā gaida kardinālas pārmaiņas.

Vasarā jāpaļaujas uz ģimeni un citiem cilvēkiem – tas ir ļoti svarīgi. Ja tev ir kāds, uz ko paļauties, tad viss ies labi. No gada otrās puses pavērsies jaunas biznesa iespējas.

Strēlnieks

Gads nesīs prieku mīlestības, radošuma ziņā. Taču pirmajā pusgadā nāksies izturēt pret sevi vērstus uzbrukumus pat mājās. Strēlnieka partneri centīsies izdarīt spiedienu uz viņu, un glābiņš būs radošumā un jaunās pazīšanās. Lielu lomu spēlēs bērni un mīlestība, pateicoties tam būs paaugstināšana.

Būs labas iespējas Strēlnieka videi. No pavasara otrās puses nāks jauni cilvēki un jaunas lietas, parādīsies jauna pieredze.

Izbraucieniem vasaras periods būs veiksmīgs, taču ne viss ritēs gludi.

Pārdomā savus soļus, nesteidzies attiecībās ar galvu – tas var novest pie finansiāliem zaudējumiem. Augusts un septembris ir bīstami.

Nauda būs vai nu bieza, vai tukša. Strēlniekam jābūvē, jānodarbojas ar nekustamo īpašumu, jāiegulda tajā. Tas noderēs nākotnē.

 

Mežāzis

2023.  gadā būs notikumu bums. Gada sākumā ģimenē būs zaudējumi, pretinieki var nākt ar prasībām, taču tas ir pagrieziena punkts. Jums jāsaprot, ka palīdzību un atbalstu sniegs tie, kas ir tuvumā – cilvēki no iekšējā loka.

Rudenī Mežāžiem jāsāk palīdzēt saviem mīļajiem. Gada pirmā puse ir nekustamā īpašuma iegādes laiks. Aprīļa periods apturēs šīs iespējas, bet līdz vasarai viss atgriezīsies ierastajās sliedēs.

Vasara ir mīlestības laiks, labs laiks bērniem un lielisks laiks, lai papildinātu ģimeni un veidotu jaunas paziņas. Šis ir periods, kad Mežāži mājās jutīsies vislabāk. Un šis laiks ir veiksmīgs darījumiem ar nekustamo īpašumu. Un rudens nesīs jaunas noderīgas paziņas.

 

Ūdensvīrs

Pārmaiņu periods, pirmajā pusgadā – labas finansiālās iespējas, lieli pirkumi, jaunas alianses. Šis ir labs periods mācībām, darbam ar vārdu, perspektīvām. Kopš marta jums rūpīgi jāpārdomā finanses. Naudas pietiks, bet tās jāiegulda celtniecībā un ekonomikā.

Ja palaidīsi vējā, tad nauda nenāks. Ceļojot būs nepieciešama pastiprināta uzmanība, iespējamas avārijas.

Vasarā sāksies labs periods, ir vērts nodarboties ar nekustamo īpašumu un apmācībām. Oktobrī atliec visus braucienus, tie nesīs izmaksas un zaudējumus. Gada beigās parādīsies jauni draugi.

 

Zivis

Mainīgs gads: pirmais pusgads sniegs atbalstu un uzmanību. Nekas slikts nenotiks, ja tu neielaidīsies grūtībās. Ja darīsi labu, tas tev simtkārtīgi atgriezīsies.

Būs lielas iegādes un iegādes, nekustamā īpašuma iespējas. Bet būs veselības problēmas, var parādīties vecā hronika.

Aprīļa vidū un oktobrī var būt pārtraukumi finansēs. Ceļošanas draudi ir iespējami maija sākumā un jūnija beigās, novembra sākumā.

Lasi vēl: Tarologs pastāstīja, kā katras zodiaka zīmes dzīve mainīsies 2023. gada sākumā

Gads ir labs mācībām, izaugsmei mājās, mācīšanai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment