3 zodiaka pāri, kuriem šķiršanās kļūst par īstu drāmu

Šķiršanās vienmēr ir smaga, neatkarīgi no tā, cik gadu attiecības ir veltītas. Kāds uzvedas pārāk emocionāli un piesaista uzmanību.

 Un kāds slēpj sāpes un mēģina patstāvīgi atjaunot savu prāta stāvokli.

Astrologi ir identificējuši 3 pārus, kuriem ir grūti šķirties. Viņiem tas pārvēršas par īstu drāmu.

Auns un Vērsis

Auns dažreiz var uzvesties kā bērni. Viņiem ir dusmu lēkmes un garlaikojas jebkurās attiecībās, kuras viņi uztver kā konkurenci.

Ja Auni sajutīs spriedzi, viņi būs pirmie, kas vēlēsies doties prom, lai neatrastos pamestā statusā.

Vērsi tiek uzskatīti par uzticīgākajiem partneriem pasaulē. Viņi sapņo par attiecību turpināšanu pēc iespējas ilgāk, baidoties no visdažādākajām pārmaiņām un grūtībām. Vērsi ir gatavi glābt attiecības, taču saprotot, ka neko nevar mainīt, viņi nekad neatgriežas.

Viņi cenšas situāciju nedramatizēt, atšķirībā no Auna. Pēdējie, nožēlojot savu impulsivitāti, cenšas visu atgriezt. Tomēr Vērsis paliek nelokāms un tam nepiekrīt.

Lauva un Skorpions

Lauvas vienmēr izrāda rūpes un uzticību savam izvēlētajam. Bet, ja jūtas ir izgaisušas, tad visbiežāk tās kļūst par attiecību pārrāvuma iniciatoriem, lai netiktu pamestas. Un šādā situācijā viņi ātri nāk pie prāta. Citos gadījumos Lauvas piedzīvo nepanesamas sāpes, darot visu iespējamo, lai tās mazinātu.

Skorpioni ir kaislīgas dabas. Viņi bieži uzvedas obsesīvi un destruktīvi pret savu partneri, cenšoties sagādāt viņiem patiesas sāpes.

Pāra šķiršanās pārvēršas par murgu. Lauva un Skorpions pastāvīgi demonstrēs viens otram un citiem savu zemisko un aizskarošo uzvedību.

Lasi vēl: Astroloģe nosaukusi TOP-5 egoistiskākās zodiaka zīmes

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment