3 Zodiaka zīmes decembrī zinās dzīves priekus, vēsta Tamāras Globas horoskops

 2022. gada decembris ir lielisks laiks, lai novērtētu gadu, par to runā visi, kas zina par numeroloģiju un astroloģiju. Taču nedrīkst aizmirst, ka katrs mēnesis dod mums tiesības mainīt savu dzīvi uz labo pusi, zināt priekus un sākt no nulles, nevis tikai izdarīt secinājumus no aizvadītā gada.

Tāpēc iesaku neapsteigt, bet pakavēties pie decembra priekiem un noskaidrot veiksminieku pēc zodiaka zīmes ārienes-paroles.

Tātad sāksim!

Zodiaka zīmē 1

Patīk jums vai nē, nesenie negatīvie notikumi noteikti ir pavēruši jums ceļu uz labāko. Kā saka, laimes nebūtu, bet nelaime palīdzēja. Neraudiet likteni par pagātnes grūtībām, labāk no jauna paskatīties uz laimīgu nākotni un mierīgu tagadni.

Decembrī jūs gaida ilgi gaidīti ceļojumi, par kuriem iepriekš varējāt tikai sapņot. Lielisks laiks arī satuvināties ar tuviniekiem: bērniem, vecākiem, savedējiem.

Decembris palīdzēs iemācīties pieņemt dāvanas, radniecīgu siltumu un palīdzību. Neatsakies no tā, ko tev gatavo jaunās dienas. Tāpat zvaigznēm ieteicams iepazīties ar jauniem cilvēkiem un plānot ikmēneša priekus: pastaigas ar mīļajiem, braucienus uz kafejnīcām, nelielus patīkamus pirkumus. Tas viss tev, dārgais Vērsis, 2022. gada decembris ir tavs mēnesis.

 

Zodiaka zīme 2

Apskāvieni, mīlestība un atbalsts ir tie dzīves prieki, ko gribējāt, bet nevarējāt atļauties. Novembra beigās un decembra sākumā tas viss pats no sevis nonāks tavās rokās un liks aizmirst par karjerismu un sasniegumiem.

 

No šī brīža jūs pārstāsiet būt skarbs cilvēks, kurš “panāk savu” un pārvērtīsies par cilvēku, kurš mīl un ir mīlēts, laimes un brīvības mirdzošs.

Lasi vēl: Panākumi drīz kritīs uz piecām zodiaka zīmēm: kurš ir laimīgo sarakstā

Decembrī tev var šķist dīvaini, ka ar visu tavu maigumu un atslābināšanos lietas ritēs pašas no sevis, bez tavas spriedzes un hiperkontroles. Apbrīnojami, vai ne? Bet tas ir pa īstam, dārgie Vēži, jums ir laiks iemācīties dzīvē saskatīt ne tikai darbu, bet arī mīlestību.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment