5 zodiaka zīmes, kuras satiks mīlestību 2022. gada otrajā pusē

 

Mežāzis

Gatavojieties negaidītai tikšanās reizei septembrī: tā pilnībā mainīs jūsu dzīves plānus. Topošais dzīvesbiedrs būs sens paziņa, kolēģis vai gadījuma kompanjons. Neparasts apstākļu kopums novedīs pie tikšanās ar dvēseles palīgu. Tas notiks vietā, kur vismazāk gaidījāt. Iespējams, savās sajūtās atklāsi cilvēku, pret kuru jau sen esi simpātisks (lasi arī: Par kādiem vīriešiem sapņo dažādu zodiaka zīmju sievietes (un ar ko viņas galu galā satiek)). Pēc tam jūsu dzīve mainīsies uz visiem laikiem.

Līdzās jaunam partnerim tava dzīve kļūs gaiša un notikumiem bagāta. Jūs gaida kopīgs ceļojums, laulības priekšlikums. Rudens ir lieliski piemērots kopīgas dzīves uzsākšanai un laulībām.

Ūdensvīrs

Savu likteni sagaidīsi novembra beigās vai decembrī. Īslaicīgs flirts izvērtīsies par nopietnu hobiju. Atmetiet šaubas un aprēķinus – paļaujieties uz intuīciju. Veltiet laiku attiecību formalizēšanai: izbaudiet romantiku, veidojiet siltas, uzticības pilnas attiecības. Centieties maksimāli izmantot konfekšu pušķu periodu.

Visticamāk, pēc pāris mēnešiem vienosies par kopdzīvi. Tas palīdzēs jums pietuvoties vēl tuvāk. Ikdienas problēmas atrisināsies viegli: uz daudzām lietām skatāties vienādi. Šī persona var kļūt par uzticīgu partneri ne tikai laulībā, bet arī biznesā.

Lasi vēl: “Zelta lietus”: 2022. gada jūlija otrajā pusē spēcīgi monetārie panākumi kritīs uz 4 zodiaka zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment