7-gadīgs puika nosūtīja paciņu uz Āziju. Pēc 11 gadiem viņš saņēma ziņu, kura izmainīja viņa dzīvi…

10 dienas paskrēja ātri, un jauniešiem bija ļoti grūti šķirties. Pirmkārt, jau pēc vietējām tradīcijām viņi nevarēja pasludināt sevi par pāri bez Džoanas tēva piekrišanas. Otrkārt, viņi nezināja, uz cik ilgu laiku šķiras, bet Tirels apsolīja, ka atgriezīsies.

Un puisis vārdu turēja. Pēc kāda laika viņš atkal atbrauca pie Džoanas, nu jau uz mēnesi. Tad puisis lūdza meitenes tēvam viņas roku. Tēvs piekrita, taču māte teica, ka viņi vēl ir pārāk jauni, un viņiem nevajadzētu steigties.

Tad Tirels sazinājās ar savu tēvu, un viņš atbrauca uz Filipīnām. Tad Džoanas māte piekrita. Viņa saprata, cik ļoti Tirels mīl viņas meitu.

Kāzas svinēja ASV. Diemžēl Džoanas vecāki ierasties nevarēja, bet viņiem tika sarīkota tiešraides translācija internetā. Tirelam ir labs darbs, tāpēc Džoana pārcēlās uz dzīvi pie viņa.

Ar laiku pāris cer sakrāt naudu un aizlidot uz Filipīnām, lai sarīkotu vēl vienas svinības meitenes vecākiem, bet pagaidām jaunieši ir apmeklējuši to pašu organizāciju, kura līdz pat šim laikam sūta dāvanas uz dažādām pasaules valstīm. Viņi redzēja, kā tas viss notiek, un arī nolēma piedalīties.

Tirels un Džoana ir ļoti laimīgi, ka viena maza paciņa ir nospēlējusi tik lielu lomu viņu dzīvē. Kā redzi, reizēm otra pusīte dzīvo tūkstoš kilometru attālumā no tevis, bet liktenis noteikti dos iespēju satikties. Galvenais – izmantot to!

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=86rl9m3H0ng

Avots: amizanti.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment