8 pazīmes, kas liecina par bagātību un veiksmi

Kādas zīmes rotā Tavu ķermeni?

Ikviens vēlas kļūt bagāts. Bet sanāk diemžēl ne visiem.

Rūpīgi izpētot savu ķermeni, iespējams noteikt, vai jūs sagaida veiksme un trekns naudas maks ar naudu. Bet kā tieši?

Pēc kādām ārējām pazīmēm jūs varat noteikt savu turpmāko likteni? Parasti pēc plaukstas līnijām, bet hiromantija ir jāmācās.

Mēs atradām vieglākus veidus. Piemēram, izpētot uz ķermeņa esošo dzimumzīmju atrašanās vietas, kā arī pēc zobu un deguna formas. Pastāstīsim, kā izskatās veiksmīgs cilvēks, kuram veiksies naudas lietās.

1. Kuras uz ķermeņa esošās dzimumzīmes ir jūsu bagātības simbols?

Atcerieties, ka dzimumzīmes uz mūsu ķermeņa noteiktās vietās parādās ne bez iemesla. Katrai ir sava nozīme. Paskatīsimies, vai jūs esat šo veiksminieku vidū? Naudu var nopelnīt ne tikai ar smagu darbu, bet arī mantojot vai laimējot loterijā.  Šāda veiksme parasti piemīt cilvēkiem, kam dzimumzīmes ir uz auss augšdaļas, uz labās uzacs, padusē vai virs augšlūpas. Šīs atzīmes liecina, ka drīz kļūsiet bagāts. Iespējams, pateicoties veiksmīgai laulībai.

2. Ko nozīmē dzimumzīmes uz roku plaukstām?

Dzimumzīmes uz roku plaukstām liecina par materiālo stabilitāti. Tādas parasti ir cilvēkiem ar pastāvīgi labiem ienākumiem. Plankumiņi uz pirkstiem netiek ņemti vērā, jums ir jāskatās tikai uz pašas plaukstas iekšpusi un ārpusi. Šīm atzīmēm ir arī cita nozīme. Tās liecina par cilvēka dāsnumu.

3. Ko nozīmē dzimumzīme uz zoda vai uz pieres?

Tiem, kam uz zoda ir dzimumzīme, būs smagi jāstrādā, lai nodrošinātu sev pārticīgu dzīvi. Tomēr jūsu pūles vairāk kā atmaksāsies. Jūs spēsiet nodrošināt sev finansiālo stabilitāti. Veiksme sagaida tos, kuriem ir plankums uz pieres vai pakauša. Otro protams, ir nepieciešams kārtīgāk pameklēt. Abas šīs pazīmes liecina par bagātību, ko sasniegsi ap 40 gadu vecumu. Un jums jāpievērš uzmanība dzimumzīmes krāsai. Jo tumšāka tā ir, jo lielāka būs jūsu bagātība.

4. Ja dzimumzīme atrodas uz kakla, ko tas nozīmē?

Dzimumzīme uz kakla ir arī bagātības pazīme. Iegūt bagātību var divos veidos. Cilvēku ar šādu zīmi gaida fantastiska karjera, pateicoties kurai, viņa finansiālo stāvokli varēs tikai apskaust. Bet otrs veids nav tik pievilcīgs. Lai gan kā kuram tas šķiet, protams. Dzimumzīme uz kakla var liecināt arī par fiktīvām laulībām. Un bagāts partneris spēs apmierināt visas jūsu vajadzības.

5. Finansiālās labklājības simbolu meklējiet uz kreisās krūts.

Vēl viena bagātības pazīme ir dzimumzīme uz kreisās krūts. Šādi cilvēki, kā likums, smagi strādā un tērē visu savu enerģiju, lai gūtu panākumus. Un tie noteikti atnāks tomēr jau dzīves otrajā pusē. Finansiālā situācija beidzot uzlabosies un būs stabila.

6. Dzimumzīmes pie nabas un pie labā ceļgala.

Viens no simboliem, kas piesaista naudu, ir dzimumzīme nabas rajonā. Tādas ir cilvēkiem, kuru finansiālais stāvoklis ir apskaužams bagāto vecāku vai senču dēļ. Ģimenes mantojums ir laba lieta. Ir vērts atzīmēt vēl vienu lielisku vietu dzimumzīmei – labais ceļgals. Tādi cilvēki arī būs bagāti. Bet kā tieši viņiem veiksies, nav zināms.

7. Kāda ir bagāto cilvēku zobu un deguna forma?

Ir vērts aplūkot ne tikai dzimumzīmes, bet arī citas izskata iezīmes. Piemēram, zobus vai degunu. Baltu, taisnu un cieši blakus esošu zobu īpašniekiem veiksies ar finansēm. Varam apsveikt arī cilvēkus, kuriem ir liels taisns deguns ar akurātām nāsīm un apaļu galu. Gan viens, gan otrs ir bagātības simboli.

8. Naudu piesaista arī cilvēki ar īpašu roku formu.

Pēdējā veiksmes un finansiālās labklājības pazīme ir cilvēka rokas. Ērta dzīve gaida tos, kuriem ir diezgan liela, spēcīga un masīva plauksta. Parasti tie ir mērķtiecīgi un ļoti aktīvi cilvēki, kas pieraduši iet uz priekšu un veiksmīgi izpildīt uzdevumus. Tāpēc nav pārsteidzoši, ka viņi vienmēr sasniedz savus mērķus.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment