Pārsteigumi, ko Karma ir sagatavojusi visām zodiaka zīmēm 2021. gada decembrī

Ja cilvēku dzīvē notiek nepatīkami notikumi, viņi par to bieži vaino karmu. Patiesībā tas var sagādāt ne tikai problēmas, bet arī patīkamus pārsteigumus.

Auns

Auna personīgā dzīve nākamajā mēnesī atgādinās drošu patvērumu. Tikai pēkšņi strīdi no otrās pusītes var lauzt idilli.

Centieties savas emocijas virzīt uz interesantām idejām un to realizāciju. Galvenais nevienam nestāstīt par saviem plāniem, citādi tie var netikt realizēti.

Vērsis

Jūsu savstarpējās attiecības var prasīt no jums daudz enerģijas. Interesants darba piedāvājums ļaus noteikt tālāko labklājības līmeni. Tikai tagad konkurence kļūs tik spraiga, ka sāncenši varēs tev izvirzīt nopietnu ultimātu.

Pārbaudi visus padomus, ko tev sniedz ne pārāk tuvi cilvēki, un nepakļaujies provokācijām, jo ​​karma vēlēsies pārbaudīt spēkus.

Dvīņi

Jau mēneša sākumā pieredzējuši cilvēki sniegs tev vērtīgus padomus, kurus vislabāk neatstāt novārtā. Bet tuvāk decembra vidum jums jābūt uzmanīgiem, jo ​​pastāv iespēja iebrukt personīgajā telpā.

Jums būs iespēja kopīgu pūļu iespaidā nostiprināt zaudētās ģimenes saites. Kopumā visi apstākļi būs veiksmīgi.

Vēži

Jūsu garīgā un fiziskā izturība palīdzēs jums tikt galā ar pārslodzi. Un karmiskā pagātne neļaus jums aiziet ilgu laiku.

Lasi vēl: Deputāts Didzis Šmits gatavojas prasīt Levita atstādināšanu no prezidenta amata

Decembrī centies naudu neaizdot, jo tās maciņā neatgriezīsies ilgu laiku. Vienlaicīgi apstākļi radīs izmaiņas personīgajā dzīvē.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment