Cilvēku un dzīvnieku nāves: publicētas biedējošas aklās gaišreģes Vangas prognozes 2022. gadam

Savas dzīves laikā aklā bulgāru gaišreģe Vanga izteica daudzas prognozes, no kurām daudzas piepildījās. Līdz šim daži viņas pareģojumi palikuši neatšifrēti.

Zemestrīce un koronavīruss

Attiecībā uz 2022. gadu Vanga sacīja, ka pasaule saskarsies ar daudzām postošām zemestrīcēm. Tas ietekmēs Ameriku un Eiropu. Krievijā viņi nebūs.

“Valsts satricinās,” sacīja Vanga, un viņas radinieki uzskata, ka runa ir par zemestrīcēm.

Iepriekš kļuva zināms, ka pat savas dzīves laikā Vanga paredzēja koronavīrusa pandēmiju. Viņa sacīja, ka nepatikšanas nāks no Āzijas, “kronis karāsies pār pasauli”, “cilvēki mirs tieši uz ielas”.

Viņas prognozes 2022. gadam – situācija nemainīsies, “ja cilvēce nemācēs izmantot informāciju”. Viņa sacīja, ka būs daudz nāves gadījumu, taču drīzumā būs “glābšanās no slimības”. Speciālisti uzskata, ka runa ir par to, ka cilvēki ieklausās padomos par vakcināciju un tos neignorē.

Vēl viens vīruss

Ir parādījušās prognozes, ka 2022. gadā pasauli pārņems jauna slimība.

Zinātnieki atklās bīstamu vīrusu, kas izplatīsies ļoti ātri, izraisot cilvēku un dzīvnieku nāvi.

Polārie ledus cepures kūst, un okeāna līmenis paaugstināsies no 2033. līdz 2045. gadam. Zinātnieki, pētot ledāju ledu, atklāja gandrīz 15 000 gadus vecus vīrusus divos ledus paraugos, kas tika ņemti no Tibetas plato Ķīnā 2021. gada jūlijā. Rezultāti, kas publicēti 2021. gada 20. jūlijā žurnālā Microbiome, varētu palīdzēt zinātniekiem saprast, kā vīrusi ir attīstījušies gadsimtu gaitā. Šim pētījumam zinātnieki arī izveidoja jaunu īpaši tīru metodi mikrobu un vīrusu analīzei ledū, to nepiesārņojot.

Lasi vēl: Mīlestības laime: kuras zodiaka zīmes sastapsies ar mīlestību 2021. gada decembrī

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment