Izvēlies sveci un uzzini, kas tevi sagaida 2022. gadā

Ir pienācis laiks Jaungada brīvdienām un līdz ar to arī lustīgiem Jaungada pārbaudījumiem, ar kuru palīdzību jūs varat iepazīt sevi un uzzināt daudz interesanta un pat negaidīta par sevi. Kaut ko tādu, ko vēl nezinājāt par sevi. Galu galā, kā zināms, viss vērtīgākais slēpjas no iekšpuses, mūsu zemapziņas dzīlēs, un to iespējams izrakt tikai caur tēliem un sajūtām, loģikas valoda te nelīdzēs. Šim nolūkam tiek izmantoti testi ar attēliem – jūsu uzdevums ir intuitīvi atlasīt vienu vai divus un izlasīt stenogrammu.

IZVĒLIES SVECI UN UZZINI, KAS TEVI GAIDA.
Tagad tests! Izvēlieties, nedomājot un neanalizējot, vienu sev tīkamu sveci un tikai tad izlasiet stenogrammu zem attēla.

Svece -1

Viss šīs gads būs zīmīgs ar pamatīgām pārmaiņām, kas skars jūs gan ārēji, gan iekšēji. Tu nemitīgi tiksi kratīts un šūpots no vienas puses uz otru, iekšēji augsi, mainīsi savu kādreiz stabilo pārliecību, apkārtējie sāks tevi kaitināt, un tu vēlēsies visu kardināli mainīt. Piemēram, mainiet frizūru vai dodieties uz pastāvīgu dzīvi citā valstī. Un tas ir apsveicami, tikai atcerieties vienu padomu. Jūsu galvenais uzdevums nākamajam gadam ir iemācīties saglabāt iekšējo mieru, neskatoties uz ārējām un iekšējām vētrām, tieši jūs esat pati bāka, kas mirgo naktī. Satraukuma brīžos palīdzēs arī meditācija ar sveci un jebkura garīga prakse.

Svece – 2

Viss 2022.  gads jums paies ar devīzi – dzīve no nulles. Un tas attiecas uz visu – ne tikai fizisko, bet arī garīgo un garīgo. Ar lielu degsmi un entuziasmu apkoposi jau sasniegtā vērienīgos rezultātus un uzstādīsi jaunus uzdevumus. Pabeigsi nepabeigtus projektus, tiksi galā ar gružiem sava datorgalda mapēs, dzēsīsi vecos parādus. Tāpat, lai cik sāpīgi tas nebūtu, no dažiem cilvēkiem nāksies atvadīties. Bet neesiet pārāk sarūgtināts par to. Kā saka, svēta vieta nekad nav tukša. Tātad, tavs nākamā gada galvenais uzdevums ir totāla attīrīšanās un jaunu dzīves mērķu noteikšana.

Svece – 3

Urrā! Tev ir laimīga bilde! Ja izvēlēsities šo iespēju, gaidiet savu liktenīgo tikšanos 2022. gadā. Jūs satiksiet tuvu draugu vai mīļoto, kurš, iespējams, ir gaidījis visu jūsu dzīvi. Šis būs dārgs cilvēks pēc jūsu patikas, un jums šķitīs, ka jūs viņu pazīstat tūkstoš gadus. Jūsu domas un jūtas apbrīnojami sakritīs, liksies, ka atrodaties uz viena viļņa, pulsējat un elpojat unisonā. Kopumā tā būs liela garīga mīlestība, kuras vienīgais trūkums ir tas, ka nevarēsi beigt runāt. Pamatojoties uz iepriekš minēto, jūsu uzdevums nākamajam gadam ir ļoti patīkams un vienkāršs. Vienkārši izbaudi izkritušo laimi un neko nesabojā.

Lasi vēl: Horoskops 2022. gada janvārim no Vasilisas Volodinas

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment