Izvēlies sveci un uzzini, kas tevi sagaida 2022. gadā

Svece – 4

Arī ļoti laba un interesanta bilde, bet jāstrādā smagi. Tā kā jūsu izvēlētais variants liek domāt, ka visus spēkus atdosiet profesionālai īstenošanai. Tu sadedzināsi ar to, ko dari, atvērsi savu mazo biznesu un sasniegsi karjeras virsotnes. Lai viss izdotos kā nākas un azarts un iedvesma degtu ar spožu uguni, ne tikai nospraudiet mērķus, bet arī nospraudiet konkrētus datumus to sasniegšanai. Tas jūs pamudinās un motivēs. Kā jau sapratāt, jūsu galvenais dzīves uzdevums 2022. gadam ir profesionālo mērķu sasniegšana. Un vēl – nepadoties, iet uz priekšu, neskatoties uz neveiksmēm, pārvarēt šaubas, visuresošo sabiedrisko domu un bailes. Nu ko darīt – kad esi izvēlējies uzvarētāja ceļu – uz priekšu!

Svece – 5

Atklāti sakot, nav pati iedvesmojošākā iespēja, taču visu mainīt ir atkarīgs no jums. Ja izvēlējāties tieši šo sveci, tad jūs norobežojāties no pasaules ar spēcīgām bruņām, neredzamām stikla sienām, lai visi jūs atstātu mierā. Paskatieties uzmanīgi uz sveci – vai tā tiešām izskatās kā zivs mazā akvārijā? Tāpat jūs nevēlaties pamest savu ierasto komforta zonu. Jūs jau esat drošībā un labi savā mazajā mājīgajā pasaulē. Tāpēc tavs nākamā gada galvenais uzdevums būs tieši lauzt rāmjus, pārvarēt bailes un pamest komforta zonu, kā arī cieši sadarboties ar citiem cilvēkiem. Ja vari to izdarīt, ļoti spēcīgi maini savu dzīvi un atver sev jaunus neizpētītus apvāršņus.

Svece – 6

Tavs uzdevums 2022. gadā ir nedaudz neparasts – tu būsi lielisks glābējs un vari izmainīt kāda dzīvi. Iespējams, tavam mīļotajam būs vajadzīgs tavs atbalsts un spēcīga aizmugure, kas viņu iedvesmos iet uz priekšu. Iespējams, jūsu motivējošās runas un pat personīgais piemērs raisīs entuziasmu jūsu drauga acīs. Vai arī jūs varētu vēlēties, tā sakot, paplašināt savu ietekmes sfēru un sākt ietekmēt dzīvi plašākā mērogā. Paņemiet, piemēram, patversmes dzīvnieku vai pievienojieties labdarības projektam. Lai kas tas arī būtu, prieku un veiksmi nākamgad sagādās tieši labie darbi.

Lasi vēl: “Dāsna likteņa dāvana”: 3 zodiaka zīmju vēlmes noteikti piepildīsies

Leave a Comment