Pārbaude ir 97% precīza – tas, kā tu saspied dūri, daudz ko atklās par tevi

Psihologi un fiziognomisti jau sen ir pamanījuši, ka starp cilvēka ķermeņa daļām un tā raksturu pastāv saistība.

Vai esat gatavs uzzināt patiesību par sevi no? Pēc tam izpildiet testa norādījumus.

 

Koncentrējieties uz testēšanu.

Saspiediet dūri. Nedomājiet par to iepriekš, dariet to ātri.

Tagad paskaties uz savu dūri. Pievērsiet uzmanību īkšķa stāvoklim.

Salīdziniet savu rezultātu ar kādu no tiem, kas ieteikti tālāk esošajā ilustrācijā.

Iepazīstieties ar rezultātu.

Kurš variants ir jūsu?

PIRMAIS?

OTRAIS?

TREŠAIS?

Skaties rezultātus!

PIRMAIS – īkšķis virs rādītāja

Jūs esat cilvēks ar labi attīstītu iztēli. Nebaidieties no pārmaiņām. Jums ir labas pielāgošanās spējas. Jūs ātri pierodat pie jauniem apstākļiem.

Radošs raksturs, kas pieiet sarežģītu jautājumu risināšanai ārpus kastes. Jums patīk būt radošam it visā, neatkarīgi no tā, vai tā ir istabas iekārtošana vai ēdiena gatavošana.

Tā kā jūs esat cilvēks ar attīstītu iztēli un “dzīvām” emocijām, jums trūkst disciplīnas. Iespējams, skolas gados jūs bieži saņēmāt komentārus no skolotājiem par savu uzvedību. Arī tagad tev ne vienmēr ir viegli piespiest sevi pakļauties. Jums labāk patīk justies brīvam. Man patīk absolūtas neatkarības sajūta no visa un visiem. Šī iemesla dēļ jūs neapzināti vienmēr veidojat spēcīgas personīgās robežas un neļaujat cilvēkiem pietuvoties pārāk tuvu.

OTRAIS – īkšķis nosedz pārējos pirkstus

Šī opcija ir raksturīga intravertiem (vairumā gadījumu). Jūs esat cilvēks ar aktīvu dzīves pozīciju, bet necentieties to demonstrēt visai pasaulei. Jūs jūtaties ērti ēnā. Tomēr tu neklusēsi, ja kāds aizskar tavu brīvību un neatkarību.

Tev patīk pavadīt laiku vienatnē, bet reizēm vēlies sevi ieskaut ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Lai būtu laimīgs, jums ir nepieciešams ļoti maz komunikācijas, jo jūs smeļat vitalitāti no iekšējās, nevis no ārējās pasaules.

Jums ir grūti uzticēties cilvēkiem. Zemapziņā jūs baidāties viņiem pieķerties, jo, iespējams, agrāk jums bija negatīva sociālā pieredze, citiem vārdiem sakot, mīļotais cilvēks nodeva jūsu uzticību.

Lasi vēl: Ja nepamēģināsi, tu neuzzināsi: mazi sīkumi tavā makā dara brīnumus

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment