Rūpējies par savu veselību, finansēm un nerviem: horoskops visām zodiaka zīmēm – martam

Pirmais pavasara mēnesis visiem Zodiaka zīmju pārstāvjiem būs pārmaiņu periods. Tagad ir laiks saglabāt mieru, pievērst uzmanību savam garastāvoklim un nelamāties ar mīļajiem.

Auns

Visa marta devīze ir jums: “Klusāk, tu turpināsi”. Nepieņemiet lēmumus, balstoties uz emocijām. Rūpīgi pārdomājiet savas darbības un vārdus. Paņemiet pauzi, ļaujiet sev samazināt ātrumu, virzieties uz priekšu, soli pa solim. Tas ir ļoti svarīgi.

Marts ir diezgan traumējošs mēnesis. Veselības problēmas var rasties pēkšņi un negaidīti. Izvairieties no ekstrēmiem sporta veidiem.

Vērsis

Mēneša sākumā tevi var piemeklēt nelielas finansiālas grūtības. Mēģiniet plānot savu budžetu un kontrolēt izdevumus, lai izvairītos no problēmām. Pretojies kārdinājumam: izklaidi un dārgus pirkumus labāk atlikt.

Bet personīgajā dzīvē viss būs kārtībā. Vientuļais Vērsis, šomēnes tevi var sagaidīt patīkama tikšanās!

Dvīņi

Ir pienācis laiks iemiesot savas vēlmes – Visums tagad ir labvēlīgs jums vairāk nekā jebkad agrāk. Mīlestība un partnerattiecības izvirzās priekšplānā. Ja jums ir konflikts ar kādu, ir pienācis laiks izskatīt pretenzijas. Vientuļie Dvīņi, jūs no pirmā acu uzmetiena apbursit pretējo dzimumu.

Turklāt šobrīd ir labvēlīgs laiks pretnovecošanas procedūrām, kosmetologa apmeklējumiem.

Vēzis

Ir pienācis laiks inventarizēt jau esošos sasniegumus un pārdomāt tos. Jaunu projektu uzsākšana šobrīd nav labākais laiks. marts Vēzis tiek dots kā atelpa un plānu korekcija. Un arī kā iespēja pievērst uzmanību sev un “sadzirdēt” patiesās vēlmes. Apmācība, padziļināta apmācība, pašattīstība būs ļoti efektīva.

Lauva

Mēnesis solās būt aktīvs, notikumiem bagāts, bet arī zināmām grūtībām. Jo īpaši par problēmu kļūs pārmērīgas bažas no tuvākās vides. Pastāv risks kļūt slinkam un nodot valdības grožus vai zaudēt kādu neatkarību.

Personīgajā frontē zvaigznes paredz klusumu, jūs nevarat cerēt uz ilgstošiem romāniem. No vienas puses, tev nebūs, no kā novērst uzmanību, varēsi pilnībā koncentrēties uz sevi un savu karjeru.

Jaunava

Jaunavām vajadzētu parūpēties par savu iekšējo stāvokli. Īpašu veselības grūtību nebūs, bet labāk parūpēties par nervu sistēmu. Atcerieties, ka dzīvē ir situācijas, kuras jūs nevarat kontrolēt. Novērsiet uzmanību ar aktīviem sporta veidiem, garām pastaigām vienatnē vai vaļaspriekiem, lai atjaunotu līdzsvaru.

Marts piemērots ilgtermiņa plānošanai un pārdomāšanai. Finanšu sektorā svarīgi nepārvērtēt iespējas un lielos pirkumus atlikt uz labākiem laikiem. Nav ieteicams dot un aizņemties. Mīlestībā pragmatisma priekšgalā. Iemācieties noteikt prioritātes un, cenšoties nopelnīt naudu, mēģiniet atrast laiku savai ģimenei. Ģimenes Jaunavas uz šī pamata var saskarties ar konfliktiem.

Lasi vēl: “Pārpilnība un labklājība”: Pāvels Globa pastāstīja, kuras zodiaka zīmes kļūs bagātas

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment