Jūs nevarat izvairīties no likteņa: zodiaka zīmju karma

Karma ir Visuma likums, tāpat kā gravitācija vai pievilkšanās likums. Tā ir cilvēka rīcības seku apzināšanās – cēloņa un seku likums. Katrs cilvēks ir atbildīgs par savu rīcību un to sekām.

Auns

Auns visu mūžu cenšas atrast dzīves jēgu un noteikt tās patieso vērtību. Viņš uzskata, ka jo vairāk viņš piedzīvo un cenšas, jo vairāk uzzina par sevi. Bieži vien Auns aizķeras pie sava cilvēka un sāk baidīties, ka viņš tiešām nav nekas. Galvenais padoms šai zīmei ir būt, nevis likties. Jāmēģina saprast, kas viņu dzen uz savtīgiem un ļauniem darbiem un jādomā par sekām. Ja tas izdosies, dzīve izvērtīsies droši un laimīgi. Auna atslēgas vārds ir pacietība, taču pacietība un bezdarbība nav viens un tas pats. Ja jūs nesasteigsiet lietas, tad viss izvērtīsies ātrāk.

Vērsis

Lai Vērsis sasniegtu harmoniju ar sevi, viņiem jāiemācās mīlēt sevi un būt pateicīgiem par visu, ko dzīve sniedz. Viņiem jācenšas izkopt labās īpašības savā dvēselē un izkopt patiesas vērtības. Vērsim vairāk nekā citām zīmēm ir svarīgas materiālās vērtības. Bet šeit ir pretruna: jo vairāk Vērsis iebilst pret nabadzību, jo vairāk liktenis viņu nospiež, un tieši vajadzība atklāj viņā pozitīvās iezīmes. Tiklīdz viņi iegūs pārliecību par sevi un sāks dzīvot harmonijā ar sevi, parādīsies materiālā bagātība.

Dvīņi

Dvīņi jau piedzimst ar dualitātes sajūtu un izpratni, ka viņos līdzās pastāv labais un ļaunais. Viņiem ir svarīgi iemācīties darīt tieši to lietu, kas viņiem šobrīd ir svarīgas. Viņi ir atvērti visam uzreiz: nepabeidzot vienu lietu, viņi jau ir gatavi sākt citu, dzīvojot ar vienu cilvēku – flirtējot ar citu, kas viņiem šķiet interesantāk. Sliktākais viņiem ir garlaicība. Ja Dvīņi nemācēs tikt galā ar grūtībām, viņi riskē palikt nabadzībā un vientulībā.

Vēzis

Vēzim vissvarīgākās ir mājas. Tikai tur viņš jūtas droši. Galvenā Vēža problēma ir šaubas par sevi. Viņš uztraucas, ka viņam var nepietikt naudas, lai samaksātu kafejnīcā vai veikalā, ka viņš nav īpaši talantīgs, izskatīgs, vesels utt. Viņu baiļu dēļ viņi bieži vēršas pie Dieva cerībā uz aizsardzību. Pirmkārt, viņiem jātiek galā ar aizvainojumu, jo tā dēļ viņi var zaudēt saikni ar bērniem. Vēzis, kurš prot pārvaldīt savas emocijas, var kļūt par īstu savas jomas profesionāli.

Lauva

Lauvam galvenais ir iemācīties kalpot citiem, un tad viņš varēs kalnus gāzt. Visas Lauvu problēmas ir no viņa spītīgā ego, kuram viņš nemitīgi ļaujas. Dominējošā augstprātība aizskar citus cilvēkus un ir visu problēmu avots. Pārliecība ir laba īpašība, bet ne tad, kad jūsu pārākums ir priekšgalā. Lauvai var palīdzēt tikai mīlestība, un tad, ja viņš atteiksies no spītības viņas dēļ. Tikai tad viņš kļūs patiesi stiprs. Pazemība viņam paver ceļu uz augstāku spēka avotu. Nekādā gadījumā nevajadzētu tērēt visu savu enerģiju iespaida radīšanai.

Jaunava

Pārsteidzoši, bet sīkums un kaprīzs palīdz Jaunavai ieraudzīt pasaules pilnību. Viņi it visā meklē trūkumus, ir kritiski pret dzīvi un ar to aplaupa sevi. Ja Jaunava strādā tikai, lai nopelnītu vairāk, tad viņa nopelna sev negatīvu karmu. Jaunavai ļoti svarīgi ir arī saprast, ka visiem cilvēkiem ir tiesības kļūdīties un par to nav nepieciešams viņus lamāt. Neapšaubāmība par sevi, aizvainojums, neiecietība, aizkaitināmība – tās ir pazīmes, ka esi nomaldījies. Vērojiet citus ar mieru un mīlestību, un tad jums daudzējādā ziņā veiksies.

Lasi vēl: Laimes zīme: šie četri zodiaka pārstāvji tiek uzskatīti par veiksmes bagātiem

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment