Jūs nevarat izvairīties no likteņa: zodiaka zīmju karma

 

Svari

Svari jebkurai situācijai pieiet objektīvi un vienmēr atrod pareizo risinājumu. Bet pats interesantākais ir tas, ka viņi nonāk pie miera konflikta rezultātā. Svari ir estēti un vienkārši apsēsti ar savu izskatu. Viņu bailes ir vientulība, un tāpēc viņi vienmēr meklē attiecības, viņi atrod savu Es tikai blakus citam cilvēkam. Svariem jāiemācās būt patstāvīgai vienībai un tad viņu dzīvē iestāsies harmonija it visā.

Skorpions

Skorpionam ir liels spēks un viņš vienmēr ir izvēles priekšā: attīstīt savas labākās īpašības un palīdzēt citiem vai iznīcināt citu paveikto. Ja viņš visā saskatīs tikai labo un dzīvos uz pozitīvo, tad viņš ne tikai smels bezgalīgu spēku un enerģiju, bet arī varēs dalīties ar mīļajiem. Galvenās bailes ir nespēja ietekmēt situāciju. Viņš ir ļoti jūtīgs un neaizsargāts – viņš uzreiz izmanto dzēlienu, taču jāatceras, ka viss, ko darām, atgriežas pie mums. Skorpionam jābeidz visu kontrolēt, un tad visas situācijas atrisināsies vislabākajā veidā.

Strēlnieks

Strēlnieks vienmēr jūtas lieliski un saprot, ka kaut kādi augstāki spēki viņu ved cauri dzīvei. Kādu dzīves posmu viņš dzīvo bezjēdzīgi, taču tieši šis laiks palīdz saprast, kas ir dzīves jēga un uz ko tiekties. Strēlniekam ir jāpārvar aizraušanās ar baudām un jāaudzē sevī mērenība. Lai būtu harmonijā ar sevi un pasauli, viņam jāsaprot, ka patiesa brīvība vienmēr ir pašā cilvēkā.

Mežāzis

Šai zīmei jāiemācās kontrole un paškontrole. Savaldība ir spēja uzkrāt spēkus, kas pēc tam palīdzēs atbrīvoties no negatīvajām emocijām un sāks pret visiem izturēties laipni. Galvenais ir iemācīties pieņemt sevi tādu, kāds esi – tā ir Mežāža galvenā veiksme. Neaizmirstiet par humora izjūtu, tas palīdzēs jums kļūt interesantam citiem cilvēkiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs uzskata, ka viņš nav tāds kā citi, un tāpēc var dzīvot tā, kā vēlas. Savu karmisko uzdevumu viņš izpildīs tikai tad, kad iemācīsies tikt galā ar neiecietību. Viņš daudz sagaida no cilvēkiem, un, ja viņš to nesaņem, viņš ir ļoti vīlies, līdz pat depresijai. Ūdensvīram jāatrod smalkā robeža starp spītību un neatlaidību. Pirmā lieta, kas jādara, ir beigt noniecināt citus cilvēkus.

Zivis

Zivis ir gatavas uz visu, lai izskatītos kā labs cilvēks. Viens no uzdevumiem, ar ko viņi saskaras, ir beigt spēlēt pašatdevi, cits uzdevums ir beigt melot. Ja neesi pieķerts melos, tas nenozīmē, ka viss ir kārtībā – karma ir sabojāta. Atcerieties, ka vienīgā persona, par kuru esat atbildīgs, esat jūs pats. Esiet godīgi pret sevi, un pasaule mainīsies uz labo pusi.

Lai ko arī teiktu horoskops, jūs vienmēr varat mainīt savu karmu uz labo pusi. Lai to izdarītu, pietiek sakārtot lietas galvā un noskaņoties pozitīvā veidā, nevis uzkrāt aizvainojumu, attīrīt ķermeni un telpu sev apkārt un, protams, darīt labus darbus.

Lasi vēl: 10 zīmes, ka Visums sūta jums zīmes

Leave a Comment