Riskantas spēles – mīlas horoskops 12. aprīlim

Zvaigznes iesaka spēlēt pēc mīlestības noteikumiem.

Auns

Auni šo dienu sagaidīs pilnībā bruņoti ar saviem talantiem un dabisko enerģiju, aizliegumi un ierobežojumi nemazinās viņu mīlestības degsmi. Zvaigznes viņiem iesaka neapstāties uz izvēlētā ceļa un pabeigt savus plānus līdz vakaram, jo ​​dienas beigās nāksies piebremzēt un rīkoties piesardzīgi.

Vērsis
Vērsim šodien romantiskos kontaktus labāk atlikt uz vakaru. No rīta un pēcpusdienā pastāv liela iespēja sastrīdēties ar mīļoto cilvēku ilgstošu nesaskaņu, pārmērīga darba vai nelabvēlīgu apstākļu dēļ. Ja ir strīds, dienas beigās būs iespēja izlīgt mieru un aizmirst par strīdu kopā.

Dvīņi
Šovakar Dvīņi novērtēs priekšrocības un trūkumus jaunam saziņas stilam ar partneri. Iespējams, saruna ritēs slepeni un skars materiālās detaļas. Neskatoties uz to, ka nav acīmredzamu domstarpību, ir vērts izvēlēties izteicienus, lai tuvākajā nākotnē neradītu augsni iespējamiem strīdiem.

Vēzis
Šodien zvaigznes Vēžiem iesaka pagaidīt līdz vakaram: tieši šajā laikā viņi saņems aktuālo informāciju un varēs dot vaļu savām romantiskajām domām. Saziņas veidi un kanāli kļūs pieejamāki, būs iespēja noslēgt saraksti, norunāt tikšanos, piezvanīt vai runāt par savu mīlestību ar draugiem.

Lauva
Šodien Lauvām vajadzētu būt uzmanīgākām, lai nesadusmotu un neprovocētu savu partneri. Pār mīlestības savienību lidinās nenovēršamu pārmaiņu rēgs, un labāk, ja tās notiek mierīgi, nevis skandālu ceļā – pretējā gadījumā pār attiecībām var karāties Damokla zobens, šķiršanās vai ass strīds.

Jaunava
Šodien zvaigznes neiesaka iemīlējušajām Jaunavām pirms vakara kļūt aktīvākām. Dienā jūs varat atļauties visu, taču labāk iztēlē nekā patiesībā. Dienas beigās būs iespēja romantiskam dialogam, var saņemt personisku vēstuli, ielūgumu, vai patīkamu mājienu.

Lasi vēl: Kāpēc kapsētā, puķes lauž uz pusēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment