Riskantas spēles – mīlas horoskops 12. aprīlim

Svari
Šodien Svaru mīlas savienības var būt uz krīzes sliekšņa, taču viss nokārtosies. Tā varētu būt tikai spēle. Daudziem Svariem palīdzēs sakārtota lietu kārtība, labs plāns, kopīgs hobijs, kopīgs bizness vai izveidojusies spēcīga draudzība ar partneri. Vakarā svarīgas ir detaļas, piemērota privāta saruna.

Skorpions
Šodien Skorpioni ir viena soļa attālumā no krīzes un stresa. Neatkarīgi no tā, cik sarežģīta ir situācija, viņiem nevajadzētu iesaistīt savās lietās partneri. Labāk ar problēmu tikt galā pašam un vakarā “izdziedēt brūces” konfidenciālā sarunā: mīļotā cilvēka līdzjūtības vārdam tagad ir dziedinošs spēks.

Strēlnieks
Mūsdienās Strēlnieki ir spiesti apspiest savas jūtas un rīkoties pēc parauga. Strēlnieki, kuri iemīlas pēc ilgas neprecēšanās, var aizmirst par pieklājības un flirta pamatiem. Vakarā vajadzētu būt uzmanīgākam, daloties ar mīļoto savās jūtu vai dzīves niansēs, lai nedotu pret sevi ieročus.

Mežāzis

Šodien iemīlējušos Mežāžus gaida patīkams vakars, bet ceļā uz to viņus sargā piedzīvojumi. Viņiem ir svarīgi neiesaistīties riskantās spēlēs vai ātrāk no tām izkļūt, pirms lietas pagriežas sliktākā virzienā. Dienas beigās atnāks ziņa no mīļotā cilvēka, brīvajiem Mežāžiem būs iespēja vienam otru iepazīt.

Ūdensvīrs
Iemīlējušies ūdensvīri šīs dienas situācijas mēdz uztvert kā pretrunīgas vai prasa stingru kontroli, tāpēc viņiem nav viegli atrast pieeju. Pat ja nav mājienu par kautiņu, viņi atvairīs iedomātus uzbrukumus. Saprotot, ka ir sajūsmā, vakarā viņi sāks domāt, kā laboties.

Zivis
Šodien Zivju romantiskajiem kontaktiem nepieciešamie apstākļi veidosies vakarā. Dienas laikā daudzas Zivis nebūs līdz mīlestībai un romantikai, vai arī viņu randiņš noies greizi. Bet vakarā viņus iepriecinās jaunums, uzaicinājums, iepazīšanās vai patīkams kompliments, viņiem būs iespēja parādīt savu šarmu dialogā.

Lasi vēl: 2022. gada aprīļa vidū naudas veiksmes kritīs uz 5 zodiaka zīmēm

Leave a Comment