Alkatība ir otrais “es”: zodiaka zīmes, kas mīl naudu

Ikvienam patīk nauda, ​​taču dažu zodiaka zīmju pārstāvji to un materiālās vērtības liek pāri visam. Viņiem izdodas būt “draugiem” ar finansēm vairāk nekā citiem cilvēkiem. Un viņi, pirmkārt, savu laimi saista ar naudu.

Jaunava

Jaunavas tiek uzskatītas par “naudīgāko” Zodiaka zīmi. Viņi novērtē un mīl banknotes, bet reti kļūst bagāti. Šādi cilvēki pelna pieklājīgas summas, taču viņiem ļoti patīk “staigāt” ar šiku: pacienāt visus bāra apmeklētājus ar šampanieša glāzi, pēc mēneša iegādājoties trešo somu vai papildus braucot ar taksometru.

Tomēr Jaunavām nepatīk dāvināt dāvanas un vēl jo vairāk dalīties ar savām “grūti nopelnītajām” dāvanām. Bet, ja šīs zīmes pārstāvja dzīvē parādās turīgs partneris vai kompanjons, tad var iznākt augstsirdība.

Iespējams, ka runa ir arī par to, ka Jaunavas nespēj mierīgi citiem tērēt tikai savu naudu, bet svešinieki – lūdzu.

Jaunavas vīrieši pamatoti tiek uzskatīti par skopiem. Frāze, kas kaitina gan sievu, gan bērnus, uz visiem laikiem ir iespiedusies viņu vārdu krājumā: “Mēs nepirksim, tas ir pārāk dārgi.” Bieži vien šāda alkatība noved pie ģimenes izjukšanas, taču Jaunava joprojām neatmet savus principus.

Lasi vēl: Naudas lietus: Pāvels Globa ir nosaucis divas zodiaka zīmes, kurām ir cerība, maija mēnesī dabūt bagātību

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment