Alkatība ir otrais “es”: zodiaka zīmes, kas mīl naudu

 

Auns

Auns nekad cieši nesazināsies un neuzsāks attiecības ar cilvēkiem, kuri statusā un bagātībā ir daudz zemāki par viņiem, jo ​​viņi uzskata naudu par veiksmes mērauklu. Šīs ugunīgās zīmes pārstāvji zina savu vērtību un nekad nepārdod lēti: ne darbā, ne personīgajā dzīvē. Tie ir burtiski pakārtoti vērtspapīriem un cilvēkiem, kuriem to ir vēl vairāk.

Aunu galvenais mērķis ir “izpļāpāt” savus tuviniekus un kolēģus, parādīt, cik viņi dzīvē ir labāki par apkārtējiem. Un par citiem viņi būs gatavi tērēt naudu tikai tad, ja tas atmaksāsies un nesīs finansiālu labumu nākotnē.

Vērsis

Vērsis nav tik apsēsts ar naudas pelnīšanu kā Jaunava vai Auns. Viņi taču ir ļoti ekonomiski, viņu maciņos nav haosa, viņi prot ietaupīt un palielināt kapitālu.

Šādi cilvēki netērē naudu nekam, bet skaidri iet uz savu monetāro mērķi. Sievietēm Vēršiem ļoti patīk kontrolēt ne tikai savas finanses, bet arī iekļūt vīra makā. Viņi var ietaupīt uz laulāto un bērniem, bet viņi neliegs sev, savam mīļotajam, jaunu lietu.

Sievietēm Vēršiem ļoti patīk kontrolēt ne tikai savas finanses, bet arī iekļūt vīra makā. Viņi var ietaupīt uz laulāto un bērniem, bet viņi neliegs sev, savam mīļotajam, jaunu lietu.

 Vēršu vīrieši ir mantkārīgi. Ja dodaties uz randiņu ar šādu cilvēku restorānā, tad esiet gatavs dalīt rēķinu uz pusēm: visticamāk, viņš par jums nesamaksās. Tāda “skopuļa” principus pārkāpt būs gandrīz neiespējami.

Lasi vēl: 5 spēcīgas zodiaka zīmes, kurām ir apslēpti talanti

Leave a Comment