Astrologa padoms: Kā zaudēt svaru katrai zodiaka zīmei

Vasara ir peldkostīmu un brīvdienu sezona. Ja jūsu mēģinājumi atbrīvoties no liekā svara kopš ziemas ir bijuši neveiksmīgi, tad jūs ievērojat nepareizu sistēmu. Viss ir individuāls.

Šodien mēs runāsim par to, kā iegūt skaistu figūru zodiaka zīmēm. Saules zīme ir par to, kā jūs pieņemat lēmumus un jūsu vēlmes. Visi nodomi iet caur Sauli.

Ja jūsu nolūks ir skaista figūra, tad ievērojiet tālāk sniegtos ieteikumus savai zodiaka zīmei.

Auns
Auns pieņemas svarā no garlaicības. Liekais svars ir depresijas pazīme. Mums jātiek galā ar tās cēloni. Impulsivitāte un pārsteidzīgi lēmumi atspoguļojas uzturā. Aunam ir grūti izstrādāt diētu un disciplīnu. Cīņa ar lieko svaru ir notikusi visu mūžu, ar mainīgiem panākumiem.

Aunam ir nepieciešams psihologs, lai noskaidrotu stresa cēloņus un izraisītājus, kas provocē viņu uzņemt papildu ēdiena gabalu.

Aktivitāte un motivācija palīdzēs Aunam atgūt harmoniju. Aktivitātēs iesaistieties personīgās interesēs. Pašu bizness un azarts palīdz aizmirst par uzkodām. Motivācija ir personisks uzvaras piemērs. Pierādi videi, ka vari un jau esi uztura un sporta veidošanas procesā. Sāciet šodien.

Lielisks palīgs ir aktīvs darbs, kur jāskrien pa kāpnēm vai daudz jāstaigā. Vannas un termoveļa palīdz izvadīt no organisma lieko šķidrumu. Aunam ir labi pasvīst. Vāveres ir tavi draugi. Veidojiet diētu ar olbaltumvielu pārsvaru uzturā.

Vērsis
Prieka un komforta mīļotājs. Vērsim ir grūti liegt sev priekus. Ja Vēršu ģimenē bija pieņemts ēst daudz un labi ēst. Vecmāmiņa teica: Es nekur neļaušu jums iet bez vakariņām / pusdienām / pankūkām. Attīstās ēdiena kults. Ledusskapis uzglabā pārtikas krājumus. Viss ir sagatavots nākotnei. Tie ir kārdinājumi.

Ledusskapis Vērsim ir stiprāks par prātu.

Vērsim biežāk jāieklausās savā iekšējā balsī un vēderā. Vai tiešām esat izsalcis vai vienkārši vēlaties izbaudīt garšu? Bieži Vērsis ir prieka pēc un tieši tā. Kļuvis garlaicīgi, skumji, vai arī blakus ir cepumu šķīvis – viss pats iet mutē. Vērsis pat nepamana našķoties. Jums jāiemācās apzināties izsalkumu, nevis tikai ēst.

Ir labi izslēgt glutēnu no uztura. Aizstāt vakariņas ar šķiedrvielām.

Motivācija – ietaupījums uzturā nesīs kapitāla uzkrāšanu.

Dvīņi
Informācija Dvīņi bieži izmēģina dažādas svara kontroles metodes. Nevar pabeigt atlasīto sistēmu. Nedēļa griķu, tad Dukan nedēļa. Bieži vien dažādas metodes ir pretrunā viena otrai un var kaitēt veselībai.

Dvīņiem jāiemācās pabeigt diētu un fiksēt rezultātu. Noteikti ieslēdziet domu spēku. Katru dienu sakiet sev, ka zaudējat 2 kg nedēļā vai 100 gramus dienā.

Pašhipnoze palīdz Dvīņiem virzīties uz mērķi un realizēt ieceres.

Vēzis
Ar vēzi viss nāk no bērnības. Jāņem vērā ģenētiskā nosliece uz lieko svaru. Ja tas ir klāt, tad nenolaidiet sevi līdz senču līmenim. Sadaliet ēdiena skriptu. Vēžiem ir grūti atbrīvoties no liekajiem kilogramiem. Jums pastāvīgi jāuzrauga diēta. Ar gadiem kļūst grūtāk.

Bieži notiek šķidruma pietūkums un stagnācija organismā. Tas ir galvenais iemesls. Ir nepieciešams uzraudzīt dzeršanas režīmu un pievienot diurētiskos produktus. Kafija ir tavs draugs.

Lauva
Lauva grūtniecības un dzemdību atvaļinājumā bieži iegūst papildu mārciņas. Pēc laulībām Lauvas pārstāj sekot figūrai. Jums vairs nav jāatstāj iespaids sabiedrībā. Jūs varat atpūsties un baudīt visus labumus. Viņi atceras diētas, kad džinsi nesēdās kā parasti vai nepiesprādzējās … Tā gadās)

Motivācija – iziet ārā, uzstāties sabiedrībā un uzstāties. Sabiedriskā aktivitāte un apkārtne uztur Lauvas uz pirkstgaliem un labā formā. Lauvas jums ir nepieciešams svara zaudēšanas maratons. Ja nosacījumi satur preci Balva – tas jums ir piemērots. Pierakstīties.

Jaunava
Liekais svars Jaunavai ir reti sastopams. Nav tipiskas Jaunavas, bet tas notiek reti. Bieži vien liekais svars rodas visēdāja un kaitīgo ieradumu dēļ.

Jaunava ir vispiemērotākā kaloriju skaitīšanas sistēmai un atsevišķām ēdienreizēm.

Motivācija ir būt ideālam. Galvenais nekrist galējībās

Lasi vēl: Zelts: kuras zodiaka zīmes, tas var aizsargāt

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment