Astrologa padoms: Kā zaudēt svaru katrai zodiaka zīmei

 

Svari
Tāpat kā Jaunavai, viņiem reti ir liekais svars. Kg nāk, kad Svari zaudē līdzsvaru. Iekšēju iemeslu dēļ. Diskomforts izraisa reakciju, lai iepriecinātu sevi ar garšīgu. Ēšana kļūst par ieradumu. Kamēr Svari ievēros diētu, paies 100 gadi. Veselīgs dzīvesveids ir pastāvīgi jāiekļauj rutīnā un dzīvē.

Motivācija ir sabiedrības izskats un apstiprinājums. Svari tik ļoti vēlas iepriecināt citus. Tas palīdzēs pārvarēt lieko svaru.

Skorpions
Labākais veids, kā Skorpionam atbrīvoties no liekajiem kilogramiem, ir badošanās. Jums nav uzreiz jāiesaistās šajā procesā. Izpētiet visas šīs metodes shēmas. Sāciet pakāpeniski. Uztver lietas nopietni.

Detoksikācija un tīrīšana ir laba Skorpioniem.

Set, kā arī svara zudums rodas stresa dēļ. Daži Skorpioni nevar dabūt kādu gabalu rīklē, savukārt citi nevar beigt ēst garšīgu ēdienu.

Psiholoģija un pašmācība palīdzēs atbrīvoties no liekā.

Motivācija – pārvari sevi.

Strēlnieks

Liekais svars Strēlnieks bieži vien ir saistīts ar augstu ātro ogļhidrātu saturu. Uz šādiem produktiem zīmē Strēlnieku. Dienas laikā jāuzlādē. Vajag enerģiju. To nodrošina ogļhidrāti. Tie palīdz pieņemties svarā. Bieži vēderā un sēžamvietā.

Ir svarīgi izvēlēties pārtiku ar minimālu ogļhidrātu komplektu vai *tukšu*. Šķiedra no kakao jums patiks Strēlnieks. To var pievienot piena produktiem un izgudrot jaunas cepšanas receptes. Piešķir šokolādes nokrāsu)) Nomainiet viņas brokastis vai vakariņas. Vairāk lēnu ogļhidrātu.

Motivācija – būt labākajam palīdzēs gūt iedvesmu. Uzklājiet to uz savu ķermeni un uzturu. Iedvesmojies no tiem cilvēkiem, kuri spēja pārvarēt svaru. Jums ir nepieciešams mentors. Apmeklējiet uztura speciālistu un konsultējieties ar treneri, kas palīdzēs sasniegt jūsu mērķi.

Mežāzis
Dažāda žāvēšana uzturā Mežāžiem. Izpētiet šīs tēmas. Mežāzis ir viegli nomest lieko. Viņam patīk pārvarēt šķēršļus un strādāt sev.

Motivācija – mērķis samazināt svaru. Uzstādiet sev uzdevumu.

Plānojiet ēdienreizes nedēļai, skaitiet kalorijas. Sakārtojiet badošanās dienas. Ēšana pa stundām vai vienā un tajā pašā laikā jums ir vislabākā.

Ūdensvīrs
Ūdensvīrs, galvenais neatlikt visu uz rītdienu un pirmdienu. Atzīsti, Ūdensvīri, cik reizes tu jau esi plānojis startēt pirmdien?

Sākt tagad. Draugu loks ietekmē. Jūs pieņemat ēšanas paradumus *uzņēmumam*. Skatiet, kā jūsu draugi dzīvo un ko viņi ēd.

Motivācija – kļūt slaidai un skaistai nākotnē sākas jau šodien.

Sāciet domāt par savu diētu nākamajai dienai, sagatavojiet ēdiena traukus rītdienai. Labvēlīgi ir izmantot dažādus zinātnes sasniegumus. Piemēram, olbaltumvielu kokteiļi. Tie aizstāj ēdienreizes un satur vitamīnus. Viss jau ir aprēķināts. Lejupielādējiet lietojumprogrammu, kas palīdzēs plānot diētu un visu saskaitīt jūsu vietā. Viedās lietotnes ir radītas jums.

Zivis
Zivis sapņos dara visu. Rokas ne vienmēr sasniedz īstenošanu. Procesu sarežģītība jūs biedē, tāpat kā režīms ar disciplīnu. Nevar ievērot grafikus un grafikus.

Svars tiek iegūts no uztura un dzīves daudzveidības liekuma. Nav analītiska procesa. Bieži jūs sajaucat to, kas nav vēlams. Tas ir kaitīgi veselībai.

Motivācija – kļūt par sapni sev vai citam cilvēkam.

Zivīm vieglāk zaudēt svaru, kad esat iemīlējies. Mīlestības sapņi ir tik reāli, ka aizmirstat paēst. Kaislība ir svarīga. Mīlestības jūtas palīdz tikt galā ar liekajiem kilogramiem. Emocionāls pacēlums un iedvesma palīdz realizēt ieceri.

Radošums un entuziasms par radošiem procesiem notrulina izsalkuma sajūtu. Radošuma mīlestība veicina arī aizmirstību par pārtiku. Jūs esat tik ļoti iegrimis procesā, ka pārtikai vairs nav nozīmes.

Izveidojiet un mīliet Zivis.

Lasi vēl: Šīs zodiaka zīmes redz pravietiskus sapņus un var paredzēt nākotni

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment