Labākā stunda 3 zodiaka zīmēm! Visi viņus apskaus… Kāpēc laime uzsmaidīs viņiem?

Šīs trīs Zodiaka zīmes apskauž gandrīz visa apkārtne. Jo 2022. gadā viņu labākā stunda ir tepat aiz stūra. Pēc horoskopiem Tīģera gads daudziem kļūst ļoti veiksmīgs. Kāpēc lēdija Fortūna tik plaši smaida šiem konkrētajiem zodiaka apļa pārstāvjiem?

DVĪŅIEM pēc februāra gada saimnieks Tīģeris noteikti dara visu, lai visus apkārtējos padarītu greizsirdīgus. Horoskopi skaidri norāda, ka zodiaka pārstāvjiem veiksies gandrīz visās dzīves jomās. Kas savukārt ļaus viņiem gada laikā iepazīties ar ļoti apbrīnojamām personībām, ar kurām saskarsme novedīs pie diezgan labvēlīgām sekām viņiem pašiem. Zvaigznes tikai vairos zinātkāri un spēju ne tikai kontaktēties ar cilvēkiem, bet arī prasmīgi ar tiem manipulēt. Nav pārsteidzoši, ka gandrīz visi apkārtējie uzskatīs Dvīņus par īstiem likteņa palīgiem. Sievietes bieži saņems ziedus un uzaicinās uz randiņiem. Tajā pašā laikā, iespējams, sekos pat, cerams, patiesi mīlestības apliecinājumi. Ja pagaidām kāds ir vientuļš, tad tieši Tīģera gadā viņam būs konkrēta iespēja satikt savu dvēseles radinieku.

Jauna biznesa uzsākšana būs ļoti veiksmīga. Tā teikt, iniciatīva ir pieprasīta, bet tikai tāda, kas ir aktuāla mūsu laikam. Iesaistīšanās radošās darbībās pie iespaidīgiem un mākslinieciskiem zodiaka pārstāvjiem noteikti nesīs ļoti labus ienākumus.

Gada galvenā tēma Dvīņiem ir pašapliecināšanās, pašrealizācija un vēlme kļūt bagātam un laimīgam.

JAUNAVA arī 2022. gadā būs daudzu un daudzu skaudība. Kāpēc laime viņiem uzsmaidīs? Kā rezultātā viņi gūs panākumus daudzos savos centienos?

Jaunavas, tāpat kā Dvīņus, gaida ļoti patīkamas iepazīšanās un komunikācija ar ļoti interesantiem, galvenais, noderīgiem cilvēkiem. Daudzi varēs “atrast sevi” sociālajos tīklos. Iespaidīgu amatu publicēšana nesīs vienkārši vieglu naudu …

Tīģera gads ir labvēlīgs laiks, lai parādītu visus savus dabiskos talantus. Jaunavas lieliski pielāgosies mūsdienu realitātēm, jebkuriem apstākļiem. Un viņu bezgalīgā pacietība un vienkārši pārsteidzošais sniegums viņiem palīdzēs. Tāpēc nav pārsteidzoši, ka izdosies atrast to, par ko jau sen sapņoji. Jaunavu inteliģence un sabiedriskums, bez šaubām, pastāvīgi raisīs neslēptu skaudību citu vidū.

Tīģera gada otrā puse ir vienkārši ideāla, lai sāktu veidot abpusēji izdevīgas attiecības ar tiem, ar kuriem kaut kādu iemeslu dēļ nevarēja atrast kaut ko kopīgu. Tomēr lielākā daļa no izvirzītajiem uzdevumiem tiks atrisināti, parādīsies jauni plāni un nākotnes cerības. Intīmākajām vēlmēm jāsāk piepildīties tuvāk rudens vidum. Līdz šim Jaunavu galvenā tēma būs nauda vai drīzāk to daudzums. Ļoti labi, ka pie viņiem nenonāks caur visādām sarežģītām finanšu shēmām. Patīkami, ka viss ir caurspīdīgi, godīgi un atklāti…

Lasi vēl: Horoskops nedēļai no 2022. gada 27. jūnija līdz 3. jūlijam visām zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment