Vanga deva zodiaka zīmēm vērtīgus padomus, kā tikt nost no naudas trūkuma strīpas un sākt kļūt bagātam 2022. gadā

IZMANTOJOT VANGAS IETEIKUMUS, VISI ZODIAKA APĻA PĀRSTĀVJI SPĒS MAINĪT ATTIEKSMI NE TIKAI PRET NAUDU, BET DZĪVI KOPĀ.

Vanga nebija saistīta ar astroloģiju, un zodiaka zīmes kā tādas nekad netika izrunātas. Tomēr praviete, paredzot likteņus un notikumus, atšķīra cilvēkus pēc viņu temperamenta, kaislībām, aizrautības, citiem vārdiem sakot, pēc viņu dabiskās būtības. Un, gribot negribot, Vanga visos pravietojumos un prognozēs precīzi aprakstīja viena vai otra zodiaka apļa pārstāvja īpašības.

Ikvienam ir drošības rezerve, kas pēc vēlēšanās palīdzēs realizēt iecerētos mērķus.

Un vēl viena lieta, horoskops nav panaceja un nav kaut kāds universāls līdzeklis, kas var atrisināt visas problēmas. Tā ir tikai informācijas enerģija. Un bez paša cilvēka līdzdalības viņa darbībai nav absolūti nekādas nozīmes.

AUNIEM, pēc Vangas domām, ņemot vērā viņu sarežģīto raksturu, jācenšas kļūt elastīgākiem un motivētākiem radīt. Tajā pašā laikā impulsivitāte un tieksme uz to, kas interesē tikai viņus, būs lieka. Ja jūs sākat novērtēt lietas tādas, kādas tās ir, un neveicat pārsteidzīgas darbības, tad neveiksmes sērija zaudēs interesi par jums. Ir vērts vairāk padomāt par to, kas īsti ir jādara, lai kļūtu par turīgu cilvēku. Vienkārši vajag gan prāta, gan sirds attaisnotas darbības, kas nevienam neprasa nekādu skaidrojumu.

VĒRSIS ir nepieciešams atvērties cilvēkiem biežāk, arvien plašāk. Jūs esat neatkarīgs un strādīgs, teica gaišreģis, un, bez šaubām, jūs varat visu izdarīt pats. Bet tas nemaz nav nepieciešams. Neatsakieties no palīdzības piedāvājuma. Ja pamazām sāksi ielaist kādu no uzticamajiem cilvēkiem savā personīgajā telpā, tad vismaz neko nezaudēsi. Un labākajā gadījumā jūsu enerģiskā darbība nenonāks “nepareizajā virzienā”. Lai nu kā, bet vajag tikai uzlādēt kāda cita enerģiju.

Pēc Vangas domām, DVĪŅI ir ļoti inteliģenti indivīdi ar diezgan netradicionālu domāšanu un turklāt ar milzīgu skaitu draugu un paziņu. Lai kļūtu pilnīgi finansiāli neatkarīgs, mazāk jāieklausās padomos un neseko neviena piemēram. Apsoliet sev būt laimīgam neatkarīgi no tā. Koncentrējies uz to. Izbaudi to, kas notiek apkārt un sagādā tev prieku. Tādējādi jūs saņemsiet enerģijas tiltu, kas savienos jūsu vēlmes ar pašu Visumu. Caur to jūs varēsiet iegūt spēku, ar ko dažkārt nepietiek, lai ilgstoši satvertu stabilus monetāros panākumus.

Jūtīgo un asprātīgo VĒŽU emocijas arvien vairāk būs atkarīgas no attiecībām ar apkārtējiem cilvēkiem. Vanga stingri ieteica pēc iespējas biežāk izdarīt pašam savas izvēles un pieņemt lēmumus pašam. Tas nebūs viegli, bet jums būs spēks virzīties uz priekšu, nekavējoties pie negatīvā. Viss norāda uz faktu, ka jums ir laiks augt personīgi.

Jūs esat nedaudz noguris no negatīvās enerģijas. Neapstājieties pie nekā, pat ja jums ir jākāpj pāri galvām. Muslīnu jaunkundžu laiks ir pagājis. Jums ir nepieciešama pilnīga enerģijas atiestatīšana. Atdodiet tukšo un nevajadzīgo, atņemiet visu jauno un daudzsološo. Pietiek ilūziju, citādi veiksmi neredzēsi.

LAUVĀM ir daudz draugu un pielūdzēju. Bet mēs runājam par tiem zīmes pārstāvjiem, kuriem liktenis kaut kādu iemeslu dēļ ir atņēmis šādas īpašības. Galvenais uzdevums viņiem gadā ar 6 divnieku Vanga definēts kā cīņa ar kompleksiem un sākums pieņemt sevi tādu, kāds viņi ir. Šajā gadījumā jūs varat saņemt patīkamus pārsteigumus no notikumiem, kas jūs gaida tik un tā. Atvērsies pozitīvā enerģija, ko noslēdz pārdzīvojumi un nemiers. Kad viss nomierināsies un sagremosies pareizajā sulā, veiksme un veiksme pieķersies tev un nepametīs tevi ilgu laiku.

Lasi vēl: Lauvas atvērs slūžas, un Zivis var apjukt. Kas būs tālāk ar pārējām zodiaka zīmēm? Horoskops 2022. gada jūnija otrajai pusei

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment