Spriedze pieaug: kas novembrī sagaida visas zodiaka zīmes – precīzākā Tamāras Globas prognoze (Vērsi, gatavojies!)

Tamāra Globa ir viena no populārākajām astroloģēm, kuras prognozes bieži piepildās. Šobrīd esam aptumsuma koridora vidū, tāpēc ir svarīgi zināt, kā tas mūs ietekmēs novembrī!

 

Astroloģe 2022. gada novembrī sniedza detalizētu stāstu par katras zodiaka zīmes nākotni.

Daudzu zodiaka zīmju pārstāvjiem novembris būs grūts. Tomēr, ja iepriekš zināt par gaidāmajiem notikumiem, varat izvairīties no vairākām problēmām. Tātad, 8. datumā būs pilns Mēness aptumsums, kas ietekmēs ikviena dzīvi. “Būs sakaru traucējumi, tāpēc rūpīgi seko līdzi, kas notiek ar tavu tehnisko aprīkojumu, esi uzmanīgs ceļojot. Aptumsums, diemžēl, nes psihiskus saasinājumus, veselības problēmas, ar asinsvadiem. Rūpējies par saviem nerviem, velti vairāk laika un uzmanības tiem, kurus mīli.

 

Auns

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem jābūt ļoti uzmanīgiem un jācenšas kontrolēt visu, kas notiek apkārt. “Iespējami zaudējumi un izdevumi, īpaši mēneša pirmajā pusē, kā arī vairākas dienas pirms un pēc Mēness aptumsuma.

Novembra otrā puse būs pozitīvāka – iespējami ceļojumi, interesanti piedāvājumi prom no mājām,” stāstīja astroloģe, piebilstot, ka priekšā ir daudz ceļojumu. Auns var satikt savu mīlestību un gūt panākumus, taču tas notiks tikai jaunā vietā.

 

Vērsis

Novembrī Vērsim jāpievērš uzmanība otrajai pusītei un biznesa partneriem, bet tajā pašā laikā neaizmirst par bērniem un tuviniekiem. “Nestrīdieties ar citiem, mēģiniet aptumsuma laikā nestrīdēties ar tiem, kas jums ir dārgi.

Spītība dažkārt noved pie notikumiem, kas var nebūt īpaši patīkami,” šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem iesaka Tamāra Globa. Jums ir nepieciešams kontrolēt savas emocijas.

 

Dvīņi

Dvīņiem vajadzētu pievērst uzmanību savai veselībai un koncentrēties uz ģimeni, mēneša beigās labāk izvairīties no ceļošanas jebkur. Pēc astroloģes domām, pastāv augsts konfliktu risks ar kolēģiem, tāpēc nevajadzētu sākt runāt par jūtīgām tēmām.

Iespējami finansiāli zaudējumi un pat zādzība, tāpēc ir vērts sekot līdzi savai naudai. Lai tiktu galā ar šķēršļiem, jums būs jāapvienojas ar citiem cilvēkiem, jums nav jārisina problēmas pašam.

Vēzis

Novembris Vēžiem izvērtīsies gana veiksmīgs. “Šomēnes jūs gaida radošs uzplaukums, jūsu vārdam būs svars. Šis ir labs laiks bērniem, radošumam, intelektuālajam darbam. Šis ir mīlestības periods, jūs varat uzsākt jaunas attiecības.

Atgriezīsies vecie sakari, par sevi atgādinās arī vecie kontakti, taču pilnīgi iespējams, ka no daudziem atkal šķirsies,” brīdina eksperte.

 

Lauva

Lauvas gaida pārmaiņas, kas ietekmēs karjeru un mājokļus. Novembrī jūsu personīgajā dzīvē var parādīties problēmas. Ir nepieciešams atbalstīt savus mīļos.

Lasi vēl: Nosauktas piecas zodiaka zīmes, kuras gaida krasas pārmaiņas uz slikto pusi

“Mēneša otrā puse ir radošuma, personīgo panākumu periods, tu piepildīsi daudzus plānus, bet novembra beigās tavas lietas sagriezīsies,” stāsta Globa.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Leave a Comment