Spriedze pieaug: kas novembrī sagaida visas zodiaka zīmes – precīzākā Tamāras Globas prognoze (Vērsi, gatavojies!)

 

Jaunava

Jaunavas visu mēnesi rosīsies, centīsies risināt ar darbu un tuviniekiem saistītas problēmas. Būs jautājumi par ceļošanu un apmācībām. Jūs plosīsieties starp vairākām dzīves jomām.

Astroloģe iesaka pirmām kārtām nodarboties ar lietām, kas saistītas ar mīļajiem, un censties saglabāt savaldību.

 

Svari

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjus uztrauks finanšu jautājumi. Mēneša lielāko daļu ienākumi pārsniegs izdevumus, taču var rasties negaidīti naudas zaudējumi. Pastāv liels risks zaudēt draugus, taču pastāv iespēja atjaunot vecās saites.

Novembra beigās Svari varēs gūt panākumus izbraukumā.

 

Skorpions

Šomēnes Skorpioniem būs interesanti notikumi, kas saistīti ar bērniem, personīgo dzīvi, kā arī darbu un radošumu. “Var nākties saskarties ar pretiniekiem – būs strīdi un konflikti.

Ģimenē var rasties grūtības, tāpēc rūpējieties par mīļajiem,” iesaka speciāliste.

Strēlnieks

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji varēs atrisināt daudzas savas problēmas, taču viņiem nāksies saskarties ar ļaundariem. Darba vietā nāk pārmaiņas, iespējams, mainīsies kolektīvs.

Globa iesaka pievērst uzmanību savai veselībai. Aptumsuma laikā iespējami zaudējumi.

 

Mežāzis

“Esiet ļoti uzmanīgs pret saviem draugiem, mēģiniet nestrīdēties no nulles ar tiem, kas jums ir dārgi un kuri jūs vienmēr ir atbalstījuši. Izturieties pret viņiem tāpat,” iesaka astroloģe.

Viņa brīdināja, ka aptumsuma laikā Mežāžu bērniem var rasties grūtības, viņiem ir jāpalīdz. Arī ceļojuma laikā jābūt īpaši uzmanīgam.

 

Ūdensvīrs

Novembra pirmajā pusē Ūdensvīri risinās ar karjeru un mājokli saistītas problēmas. Parādās pārvietošanas problēmas.

Neskatoties uz izmaiņām, šīs zodiaka zīmes pārstāvji spēs saglabāt finansiālo neatkarību, būs laba iespēja nopelnīt vairāk.

 

Zivis

Zivis saņems interesantus piedāvājumus. Būs iespēja strādāt jaunā pilsētā vai valstī, nodarboties ar radošumu un veidot iepazīšanos ar cilvēkiem no tālienes.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuras sagaida neticama finansiāla veiksme 2022. gada novembra sākumā

Tomēr visus braucienus labāk atlikt uz novembra otro pusi. Kopumā šis būs jautrs mēnesis.

 

Leave a Comment