“Pagrieziena punkts ir jāpārvar”: Pāvels Globa sniedza konkrētu prognozi 2022. gada novembrim katrai Zodiaka zīmei

Pāvels Globa publicēja katras zodiaka zīmes horoskopus novembra mēnesim. Astrologs uzskata, ka šis mēnesis daudziem cilvēkiem būs pagrieziena punkts.

 

Auns

Auns būs aktīvāks. Jaunajā mēnesī viņi vēlēsies veikt radikālas pārmaiņas savā dzīvē. Pāvels Globa iesaka nestrīdēties ar sevi, jo visas izmaiņas nāks tikai par labu. Astrologs arī brīdina, ka Auns var saskarties ar kritiku, taču nepievērš tai uzmanību.

Karjerā nevajag būt sīkumam, nebaidieties uzņemties lielus un atbildīgus projektus. Netērējiet naudu kaut kam, kas noderēs ļoti īsā laika periodā. Personīgās darbības jomā labāk nerīkoties pārsteidzīgi.

 

Vērsis

Šīs zīmes pārstāvjiem būtu labi novembri pavadīt kopā ar mīļajiem, mājās. Nav jāveido jaunas, piedzīvojumiem bagātas paziņas un jāslēdz apšaubāmi darījumi.

Ģimene iepriecinās Vērsi, un labas ziņas un notikumi vairumā gadījumu saistās ar mīļajiem.

 

Dvīņi

Novembrī šīs zīmes pārstāvji izjutīs spēcīgu vajadzību pēc ģimenes un draugu uzmanības. Ja tas netiek dots, Dvīņi var kļūt aizkaitināmi un agresīvi. Pāvels Globa iesaka savaldīties.

Dvīņiem jāiemācās nereaģēt uz skaudīgiem cilvēkiem, tad profesionālā sfēra iepriecinās ar paaugstinājumiem un jaunām perspektīvām. Vientuļiem Dvīņiem astrologs pagaidām neiesaka veidot paziņas, kas laimi nenesīs.

Vēzis

Šajā zīmē dzimušie būs savas aktivitātes virsotnē un gribēs darboties, šis būs piemērots brīdis, lai paveiktu pēc iespējas vairāk. Pāvels Globa uzskata, ka visi uzdevumi darbā vai skolā tiks atrisināti viegli.

Tieši novembrī cilvēki var likt pamatus savai turpmākajai profesionālajai izaugsmei un finansiālajai labklājībai.

 

Lauva

Šīs zīmes pārstāvjiem novembrī būs grūti. Pienāks pagrieziena punkts, un Lauvām būs nepieciešams maksimālais spēks.

Šīs zīmes ģimenes pārstāvji var būt ātri rūdīti, apdraudot attiecības. Taču vientuļās Lauvas vēlā rudenī var paļauties uz romantiskiem randiņiem, kas paliks atmiņā uz ilgu laiku.

 

Jaunava

Jaunavas novembrī var justies vientuļas. Tā vietā, lai ļautos sērām, Pāvels Globa iesaka ķerties pie lietas. Jo vairāk Jaunavām tagad būs jāstrādā, jo labāk viņas jutīsies gan garīgi, gan finansiāli.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuras sagaida neticama finansiāla veiksme 2022. gada novembra sākumā

Plāni netiks īstenoti ātri, bet Jaunava ir uz pareizā ceļa, galvenais ir būt pacietīgam.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Leave a Comment