“Pagrieziena punkts ir jāpārvar”: Pāvels Globa sniedza konkrētu prognozi 2022. gada novembrim katrai Zodiaka zīmei

 

 

Svari

Svariem novembris var būt globālu pārmaiņu mēnesis. Viss atkarīgs no zīmes vēlmes sevi pārstāvēt. Ja viņus jau sen mocīja vēlme mainīties, tagad ir laiks izlemt un visu mainīt. Pāvels Globa šo mēnesi uzskata par ļoti labvēlīgu ģimenes lietām un remontdarbiem.

Vientuļu zīmju pārstāvji var satikt savu dvēseles palīgu. Ja Svari savaldīs savas emocijas, viņiem būs iespēja virzīties uz priekšu savā karjerā.

 

Skorpions

Pēdējā rudens mēnesī ir vērts veltīt laiku sev. Jums nevajadzētu akli upurēt sevi citu labā. Jums jāseko saviem mērķiem un jāieklausās savā sirdī un intuīcijā.

Pāvels Globa iesaka darbā nepārpūlēties, bet arī neslinkot, jo mēneša vidū būs iespējas kļūt par priekšnieku, iegūt paaugstinājumu un palielināt ienākumus.

 

Strēlnieks

Novembrī zīmju pārstāvjiem vajadzētu izvairīties no atklātiem un slepeniem konfliktiem. Tas palīdzēs saglabāt stabilitāti darbā un personīgajā dzīvē.

Strēlniekam ir jābūt pietiekami daudz iniciatīvas, lai sasniegtu savus mērķus. Jaunos projektus astrologs iesaka pietaupīt vēlākam laikam. Ir jāpabeidz jau iesāktais.

Mežāzis

Šīs zīmes pārstāvji būs ļoti izpalīdzīgi radinieki un draugi. Viņu padomi palīdzēs rast atbildes uz viņu jautājumiem.

Mežāžiem vajadzētu atstāt pašpārliecinātību; tikai komandas darbs pēdējā rudens mēnesī nesīs panākumus un naudu.

 

Ūdensvīrs

Zīmes pārstāvjiem novembris būs ļoti ražīgs. Viss atrisināsies viegli, un nauda viņiem atnāks pati no sevis.

Bet, lai to izdarītu, Ūdensvīram būs jāuzņemas iniciatīva un rūpīgi jākontrolē viss.

 

Zivis

Novembrī šīs zīmes pārstāvji var sajust konflikta pieaugumu savā iekšienē un ap to. Tomēr pretojies kārdinājumam iesaistīties strīdos. Saglabājot mieru, Zivis saglabās labas attiecības un savu vietu sabiedrībā.

Lasi vēl: Spriedze pieaug: kas novembrī sagaida visas zodiaka zīmes – precīzākā Tamāras Globas prognoze (Vērsi, gatavojies!)

Jāuzmanās, lai savā darbā neizrādītu negatīvismu. Tas var radīt nopietnus finansiālus zaudējumus.

 

Leave a Comment